Hlavní obsah

Na základní škole v Moravské Třebové u kostela řádili čerti

Novinky, Jan Rejchrt

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pedagogové občas nejen učí a známkují. Předvedl to tým pedagogů ze 3. základní školy na Kostelním náměstí v Moravské Třebové. Ve čtvrtek 1. prosince učitelé v podobě Mikulášů, čertů a andělů přivítali veřejnost a hlavně děti ze širokého okolí.

Foto: Jan Rejchrt
Článek

Celá škola se rozzářila a ožila veselím. Díky soutěžím, sladkým odměnám, písničkám, ručním pracím, či zábavným hrám na interaktivních tabulích, prožili malí účastníci kouzelné odpoledne, které gradovalo vystoupením, při němž žáci školy zahráli a zazpívali u rozsvíceného stromku všem přítomným koledy.

Každý dětský účastník také dostal los do tomboly, a jen s napětím sledoval, jakou cenu vyhraje. Jak bylo již řečeno, protože to bylo kouzelné odpoledne, vyhrával každý los.

Jen velmi neradi se poté zúčastnění pomalu začali rozcházet plni zážitků a dojmů do tepla svých domovů.

Právem lze konstatovat, že i takovou akcí lze dobře prezentovat veřejnosti školu a ukázat, že zde umí i něco víc, než jen zkoušet a učit. Nelze nepoděkovat učitelskému sboru a vedení školy za jejich obětavost, trpělivost a nápad, zorganizovat tuto vydařenou akci, díky které v mnohých již naplno probudili předvánoční náladu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám