Hlavní obsah

Na Šumavu se sjeli příznivci značky Škoda

Novinky, Jan Kaše

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Popularita motoristických srazů v žádném případě neklesá. Důkazem je i podzimní Škoda sraz v Běšinech u Klatov.

Foto: Jan Kaše

Škodovky ve sportovní úpravě

Článek

O víkendu se v Běšinech uskutečnil v pořadí již třicátý druhý Rally sraz Škoda, na který zavítalo několik desítek účastníků a stovky návštěvníků.     

„​Sobotní dopoledne bude ve znamení soutěží, budeme vybírat nejhezčí vozy srazu, nejhlasitější výfuk a aparaturu a samozřejmě soutěžit. Představíme vám nový nástěnný kalendář ŠKODA team, spojený s autogramiádou, a nakoupit budete moci u nejednoho stánku. Ve dvanáct hodin odstartujeme závod o pohár ŠKODA teamu. Na závodní posádky čeká přes 20 ostrých kilometrů na uzavřené trati a pro tunery je připraven orientační závod s návštěvou zajímavostí v okolí,“ uvádí se v pozvánce.  

V běšinském kempu, kde tato akce probíhá, jsou k vidění škodovky různého stáří a především v rozličných úpravách. Majitelé se předhání v nápadech, jak své plechové miláčky vylepšit, zdokonalit a zvýraznit. A nutno podotknout, že ve většině případů se jejich záměr opravdu podařil.

Jak vtipně dodává pozvánka na tento sraz, návštěva Běšin je silně návyková a krajně alarmující jsou i účinky, projevující se dlouhodobou výrazně zvýšenou aktivitou v garáži.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám