Hlavní obsah

Na staré pohovce se potkají známé osobnosti, ostravská talk show uvede tři zajímavé hosty

Novinky, Jakub Labor

Dagmar Misařová, reportérka Českého rozhlasu, uvede svou vlastní talk show. V každém díle představí divákům tři zajímavé hosty. Tři významné osobnosti spojené s Ostravou. Pořad bude pravidelně uváděn každé poslední pondělí v měsíci v 18.30 hodin v sále Staré arény.

Foto: Stará aréna Ostrava

Hovory ze staré pohovky

Článek

Jak napovídá název, bude se pořad odehrávat na staré, pohodlné pohovce. Přátelské vyprávění tří hostů i moderátorky Dagmar Misařové, vtáhne diváky do příjemné atmosféry, jako by se všichni potkali na návštěvě v obývacím pokoji a povídali si u jednoho stolu.

HOVORY ZE STARÉ POHOVKY tedy slibují možnost setkat se s výjimečnými hosty v komorním sále, dozvědět se více o jejich životních příbězích a strávit tak příjemný a obohacující podvečer. Pořad bude zpestřen klavírním doprovodem.

Tři vzácní hosté prvního uvedení budou zakladatelka a ředitelka úspěšného festivalu Colours of Ostrava Zlata Holušová, dokumentaristka a vedoucí oddělení audiovizuální tvorby na Slezské univerzitě v Opavě Monika Horsáková a zpěvačka, finalistka soutěže SuperStar a držitelka ceny Zlatý slavík v kategorii Objev roku Markéta Konvičková.

Na první uvedení této nové talk show se diváci mohou těšit již v pondělí 30. března od 18.30 v sále Staré arény.

Vstupenky na talk show je možné zakoupit za zvýhodněnou cenu v předprodeji na baru kavárny Stará aréna na Masarykově náměstí. Pořadatelé doporučují si vstupenky zajistit včas.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám