Hlavní obsah

Na Holešovickém výstavišti v Praze se do hlavní role dostal rybolov

Novinky, Jiří Cysař

Výstaviště Praha-Holešovice ožilo rybolovem. Návštěvníci mohou od čtvrtka 21. do neděle 24. listopadu zhlédnout nejen novinky pro rok 2014, ale i spoustu zajímavých osobností. Patronem veletrhu se stal Rudolf Hrušínský.

Foto: Archiv pořadatele

Logo

Článek

Nadcházející ročník se trochu liší od běžných rybářských veletrhů. Podařilo se zajistit takovou skladbu vystavovatelů, která uspokojí i nejnáročnějšího návštěvníka. Představí se tradiční vystavovatelé, ale i několik nových. Ti představí návštěvníkům nové značky, které míří na český trh.

Souběžně probíhají veletrhy 4x4 DRIVE a BOAT EXPO.

Doprovodný program

Na každý výstavní den je připraveno pásmo přednášek a besed s předními rybáři z ČR a zahraničí. Namátkou jmenujme Jiřího Ouředníčka, Davida Havlíčka, Vladimíra Zelenku, Radka Filipa, Václava Turka, ze zahraničí Mikala Nordheima, či světoznámý mezinárodní tým QUANTUM SEA TEAM.

Každý den budou probíhat soutěže o hodnotné ceny, hlavní soutěží veletrhu je anketa KOMFORT MODERNÍHO RYBÁŘE, ve které návštěvníci budou hodnotit bivaky, křesla a lehátka. Odpovědní lístky ankety jsou slosovatelné, hlavní cenou je rybářské vybavení v hodnotě 10 000 Kč.

Průvodce výstavou

Výstavní plocha Moderního rybáře je situována v pravém křídle Průmyslového paláce. Stánky s pruty, navijáky i rybářskými potřebami jsou po celé ploše - a to k prohlédnutí i k možnému zakoupení s výstavní slevou. Nechybí stánek Českého rybářského svazu, je možné pochopitelně zakoupit rybářskou literaturu i časopisy.

Souběžné veletrhy

Na dvou souběžných veletrzích mohou návštěvníci zhlédnout přehlídku vozidel a plavidel a služeb k tomu příslušných.

U veletrhu 4x4 Drive zaujme vystavený simulátor převrácení auta podporující používání bezpečnostních pásů. A dále vystavené automobily s pohonem čtyř kol od renomovaných výrobců, které zabírají prostřední část průmyslového paláce.

Veletrh Boat Expo, umístěný v levém křídle, představí návštěvníkům klasické lodě i zajímavé novinky jako je např. Flyboard. Což je létání pomocí tlaku vody. A dále cestovatelskou literaturu a nabídky potápěčských kurzů.

Reklama

Výběr článků

Načítám