Hlavní obsah

Mladík střílel z okna paneláku, zranil dvě ženy

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nebezpečnou zábavu si ve čtvrtek brzy ráno našel dvacetiletý mladík v Mostě. Z bytu v panelovém domě střílel ze vzduchovky po autech, popelnicích a nakonec po lidech.

Foto: Ondřej Kořínek

Ilustrační foto

Článek

Mladík bydlící v ulici M. G. Dobnera v Mostě si po čtvrté hodině ranní našel nebezpečnou a neobvyklou zábavu. Z okna v pátém patře začal střílet vzduchovkou po zaparkovaných vozidlech, popelnicích, lampách veřejného osvětlení a nakonec obrátil zbraň na procházející lidi.

„Zábava mladého muže skončila zraněním dvou žen, které ulicí šly v tu dobu do svého zaměstnání. Jedné se střelec se vzduchovkou strefil do zad, druhá našla diabolku v paži,“ uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Mladý střelec poškodil také dva automobily. Policisté nyní zjišťují, zda střílel sám, nebo měl také spolupachatele. Mladík nebyl opilý ani pod vlivem drog. Co ho k nebezpečnému chování vedlo, policisté vyšetřují jako podezření z trestného činu výtržnictví a pokusu ublížení na zdraví. 

Reklama

Výběr článků

Načítám