Hlavní obsah

Miss Junior dostala omluvenku od hejtmana

Novinky, Kateřina Hamr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Miss Junior 2011 Sympatie a Miss Junior Středočeského kraje Veronika Pilátová byla v pondělí 31. října v dopoledních hodinách přijata hejtmanem Středočeského kraje Davidem Rathem.

Foto: archiv Miss Junior

Miss Junior 2011 SYMPATIE a Miss Junior Středočeského kraje Veronika Pilátová dostala od hejtmana Středočeského kraje Davida Ratha omluvenku.

Článek

Setkání, kterého se rovněž zúčastnila ředitelka soutěží Miss Junior, Kateřina Hamrová, proběhlo v příjemném přátelském duchu. Veronika si pro hejtmana připravila jako dárek skleněný džbánek a povyprávěla o dění v soutěži, o své lásce ke gymnastice i svých budoucích studijních plánech.

Následně požádala hejtmana o potvrzení ze setkání, kterým potřebuje ve škole omluvit svoji nepřítomnost. Asistentky hejtmana pronesly s úsměvem, že si myslely, že už je nic nepřekvapí, ale Veroničino přání je přesvědčilo o opaku, a omluvenku vystavily.

Při společné diskuzi hejtmana s ředitelkou soutěže a Miss Junior Středočeského kraje zajímala Davida Ratha jako lékaře především filozofie soutěže Miss Junior  - otevřená kritika bulimie a anorexie a propagace zdravého životního stylu. Zdůraznil, že šíření prevence v této oblasti mezi dívkami je z jeho pohledu prospěšné a potřebné.

„Velice si vážíme pokračování ve spolupráci s panem hejtmanem Rathem. V příštím roce spustíme společný projekt a věříme, že přineseme do tzv. soutěží krásy naprostou novinku,“ uvedla ředitelka soutěží Miss Junior Kateřina Hamrová.

Reklama

Výběr článků

Načítám