Hlavní obsah

Liberec a Jablonec nad Nisou navštíví Karel Schwarzenberg a Jaromír Štětina

Novinky, Martina Rambousková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Karel Schwarzenberg a Jaromír Štětina ve středu 16. dubna navštíví Liberec a Jablonec nad Nisou. Přijedou besedovat o situaci na Ukrajině.

Foto: foto J. Štětiny - Stanislav Krupař; foto KS z ofic. webu KS

Jaromír Štětina a Karel Schwarzenberg

Článek

„Ve středu 16. dubna se uskuteční beseda v Liberci od 15:30 ve V-Klubu (klub pro mládež), poté se přesuneme do Jablonce nad Nisou a stejným tématem se budeme zabývat i v Jablonci nad Nisou v Klubu Na Rampě, a to od 18:00 hodin,” informoval Petr Pošmourný, krajský předseda TOP 09 Liberecký kraj.

„Besedovat bude Karel Schwarzenberg a kandidát voleb do evropského parlamentu za TOP 09 a Starosty Jaromír Štětina, který Ukrajinu navštívil a před pár dny byl svědkem těch nejkrvavějších střetů na kyjevském Majdanu,” uvedl Petr Pošmourný.

„Po besedách se od 20:00 hodin bude konat ještě akce Politika se dělá u piva, kde se Karla Schwarzenberga a Jaromíra Štětiny muže kdokoliv na cokoliv zeptat u společné skleničky piva, a to v Restauraci Adam a Eva v Jablonci nad Nisou," dodal Pošmourný.

Reklama

Výběr článků

Načítám