Hlavní obsah

Karvinská Sedmikráska hledá dívky nejen krásné, ale i se znalostmi

Novinky, Milan Haluška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krajské středisko volného času Juventus v Karviné pořádá ve středu 15. června soutěž Karvinská Sedmikráska 2011.

Foto: KSVČ Juventus

Plakát

Článek

Karvinská Sedmikráska navazuje na tradiční Dívku roku. Soutěž je určena dívkám ve věku od 13 do 15 let a nerozhoduje v ní pouze krása, ale hodnotí se také šikovnost, sympatie, osobnost a znalosti.

O tom, která dívka nejvíce vyhovuje těmto vlastnostem rozhodne odborná porota. Její členové budou z řad modelingu, médií nebo Statutárního města Karviné a také dalších významných osobností.

Uzávěrka přihlášek je 31. května. Dívky ji mohou zasílat také na e-mailovou adresu: martina.jancikova@juventus.cz nebo ji odevzdat osobně na recepci Juventusu.

Lidé mohou hlasovat také prostřednictvím internetu, pro který je určena speciální kategorie s názvem Dívka internet. Hlasování lidé naleznout na internetových stránkách: www.juventus.cz

Soutěží se v několika disciplínách. Akce proběhne ve velkém sále městského domu kultury od 16 do 19.30 hodin. Dívky mohou podpořit nejen jejich fanoušci, ale i šikorá veřejnost. Vstupné činí 60 korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám