Hlavní obsah

Karvinou zasypal sníh, silničáři byli na nohou už v noci

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od ranních hodin v Karviné sněží a sníh působí komplikace zejména v dopravě. Veškeré cesty na území města jsou sjízdné se zvýšenou opatrností.

Foto: Marek Szyrocki

Silničáři jsou na nohou celý den

Článek

Krátce po 9. hodině způsobil sníh nehodu v Horní Suché, na Solecké ulici. Jen o pár minut později za Karvinou bouralo osobní vozidlo, které zřejmě kvůli sněhu narazilo do vozidel. Nehoda se obešla bez zranění, hasiči však museli likvidovat uniklé provozní kapaliny.

V Doubravě pak krátce po poledni došlo ke kolizi mezi osobním vozem a linkovým autobusem. I zde je na vině špatné počasí.

K další nehodě došlo krátce po 15. hodině v Petrovicích u Karviné ve směru na Závadu. I zde bylo na vině špatné počasí. Na místě aktuálně zasahují hasiči. Podle dostupných informací je zde osobní automobil v příkopě a zasahuje částečně do vozovky.

Silničáři jsou na nohou prakticky celou noc, kdy sypali namrzlé silnice. Od ranních hodin pak vyrazily na cesty i pluhy. Říkají však, že následky zimy dokáží jen zmírnit, nikoliv zcela odstranit.

Policisté varují řidiče, aby přizpůsobili rychlost jízdy stavu vozovky. Silnice jsou často pod sněhem zamrzlé.

Reklama

Výběr článků

Načítám