Hlavní obsah

Festival Valašský špalíček: pocta kapelám a osobnostem bigbeatové dekády

Novinky, Ondřej Smolka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Předprodej výhodných vstupenek na Folk-blues-beat festival Valašský špalíček 2017 je prodloužen do konce ledna. Pořadatelé se tak rozhodli reagovat na zvýšený zájem o tradiční festival konaný ve valašskomeziříčském areálu zámku Žerotínů, jenž je především poctou kapelám a osobnostem bigbeatové dekády.

Foto: Ondřej Smolka
Článek

Připravovaný ročník se uskuteční ve dnech 21. až 24. června.

Zazní na něm kainarovský projekt Město ER v podání Michala Prokopa, skupiny Framus Five a Karlovarského symfonického orchestru, a vystoupí takové legendy jako skotská královna bluesového zpěvu Maggie Bell a britský „soulblueschedelický“ zpěvák Pete Brown, český rocker Vladimír Mišík s formacemi ČDG a ETC…, kapely Synkopy 61, Aktual, Energit, The Progress Organization či The Primitives Group a mnoho dalších.

„Díky skvělým ohlasům na předešlé ročníky Valašského špalíčku v retro stylu a potěšitelnému zájmu o vstupenky na připravovaný program, jsme se rozhodli vážným zájemcům o tuto hudbu dát jakýsi novoroční dárek - původně vánoční akci v předprodeji výhodných vstupenek prodloužíme až do 31. ledna 2017,“ uvedl Ondřej Smolka, PR manager Kulturního zařízení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám