Hlavní obsah

Farmářské trhy budou o víkendu v Plzni ve znamení sýra

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O nadcházejícím víkendu, konkrétně v sobotu 28. května, si budou moci přijít Plzeňané zpestřit dopoledne a obohatit nákupní tašku na nádvoří hotelu Gondola v Pallově ulici u Mlýnské strouhy v Plzni. Budou tu probíhat další farmářské trhy.

Foto: Alena Oudová

Farmářské trhy proběhnou v Plzni v sobotu 28. května ve znamení sýra.

Článek

Tentokrát budou farmářské trhy probíhat ve znamení sýrů. "Těšit se můžete především na čím dál širší sortiment zeleniny, kozí, kravské i ovčí sýry," uvedl koordinátor trhů z občanského sdružení ENVIC Tomáš Popp.

Trhy probíhají od 8 do 13 hodin a Plzeňané sem pravidelně míří nejen pro kvalitní a čerstvé zboží, ale také popovídat si a nasát atmosféru tradičního trhu plného voňavého pečiva, čerstvého masa, bylinek, ovoce, zeleniny, medu, mlékárenských výrobků i sladkostí.

"Mimo již tradiční prodejce mléčných výrobků se představí po zimní přestávce biofarma Slunečná a nově i farma Držovice. Uzenáři přichystají vynikající produkty vyrobené skutečně z masa. Nakoupit budete moci i lahůdky z minimlékárny Joma. Chybět nebude ani skvělé pečivo, ryby a jablečné mošty," dodal Tomáš Popp.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám