Hlavní obsah

Dítě uvízlo v automatu na hračky

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kuriózní případ, který se stal dítěti v karvinském nákupním centru, řešili v pátek 15. července policisté a nakonec i hasiči.

Foto: Lenka Palowská

Dítě uvízlé v automatu na hračky v Karviné

Článek

Dítě ve věku 2 a půl roku vlezlo do automatu na hračky. Konkrétně šlo o automat na plyšové hračky, kam dítě vlezlo otvorem, kudy hračky při výhře vypadávají.

"Hlídka strážníků na místě zjistila, že 2,5letý chlapec vlezl otvorem pro odběr plyšových hraček dovnitř automatu a seděl za plexisklem mezi plyšovými hračkami. Jeho matka, která se rovněž nacházela na místě, uváděla, že pouze chvilku nevěnovala svému synovi pozornost," sdělil Bc. Václav Ožana, zástupce ředitele Městské policie Karviná.

Na místo byl přivolán i majitel automatu, ovšem vzhledem k místu jeho pobytu, které je mimo Karvinou, nechtěli strážníci čekat. Dítě začínalo plakat a tak se rozhodli přivolat na místo hasiče.

Ti po svém příjezdu automat násilně otevřeli a zdravé dítě vytáhli ven a předali své matce. Protože vznikla násilným vniknutím do automatu škoda, převzala věc k šetření státní policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám