Hlavní obsah

Benešovská desítka zve běžce už popáté

Novinky, Iva Radostová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letos v září už popáté odstartuje v Benešově u Prahy běžecký závod Benešovská desítka. Své síly můžete otestovat na tratích dlouhých 2, 4 či celých 10 kilometrů. Připraven bude i oblíbený Běh hospodyněk dlouhý 650 metrů. Dětské kategorie startují v průběhu celého dne, délka tratě je dle věku.

Foto: Benešov žije sportem

Benešovská desítka se letos koná už popáté

Článek

Benešovská desítka je populární akce, která se koná v Benešově u Prahy vždy v září. Start závodu je na náměstí a trasa vede napříč městem. Každoročně přiláká stovky účastníků, přičemž velmi populární jsou závody juniorů, v nichž probíhá kromě soutěže jednotlivců také soutěž škol.

„Každý závod je trochu jiný a má jinou atmosféru. Zatímco Benešovská juniorka jsou závody plné adrenalinu a zdravé soutěživosti, naopak charitativní běh je spíše příjemnou záležitostí, při níž se vítěz nevyhlašuje. Zlatým hřebem akce přitom pak velký závod na 10 km - Benešovská desítka,“ uvedl jeden z organizátorů běžeckého festivalu Luděk Procházka.

Svou běžeckou trať si tak může vybrat každý bez ohledu na věk. Registrace pro všechny závody je nyní spuštěna. Chcete-li se přihlásit, využijte možnosti registrace. Kapacita závodů je omezená, je proto potřeba se registrovat včas.

Registrovat se lze už nyní na stránkách sportovního klubu Benešov žije sportem: http://www.benesov-beh.cz/novinky/otevrena-registrace-na-benesovsky-bezecky-festival-239. 

Reklama

Výběr článků

Načítám