Hlavní obsah

Badmintonový turnaj rozhýbal ostravské pionýry

Novinky, Aleš Ovesný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu na sv. Martina krátce po půl desáté se do restaurace U Slunce v Ostravě-Svinově začali sjíždět všichni příznivci badmintonu z řad členů i nečlenů Pionýrské skupiny Ještěr. Důvod byl jediný, a sice druhý ročník turnaje O ještěrovský košíček.

Foto: Karolína Planková

Účastníci turnaje

Článek

Dvanáct smíšených párů se zapsalo do prezenční listiny, převléklo se v šatnách do sportovních outfitů a čekalo netrpělivě na rozlosování prvního z celkem sedmi kol. Los určil soupeře a všichni se s nadšením odebrali do sálu k prvním zápasům.

A tak šlo kolo za kolem. Někteří se radovali z výhry, někteří se zpětně ohlíželi za chybami, které během jednotlivých zápasů udělali. Zahráli si však všichni parádně, a proto byli všichni po sedmém kole znavení, ale šťastní.

Pogratulovat se na tomto místě musí obhájcům prvního místa z loňského roku - Hance a Petrovi Ruckým, kteří ani v jednom zápase nezaváhali a košíček jim lítal tam, kam chtěli.

Děkujeme Markétě Rucké a Zbyňku Plankovi, kteří turnaj skvěle zorganizovali. Také děkujeme Zdeňce a Petrovi Mrázkovým, že se v prostorách jejich restaurace mohl turnaj opět konat. A samozřejmě děkujeme všem účastníkům, bez kterých by žádný turnaj nebyl.

Sponzoři akce: Stavebniny DEK, Strabag, Restaurace U Slunce, Lájoš.

Celoroční činnost Pionýrské skupiny Ještěr podporují v roce 2017: Statutární město Ostrava, Městský obvod Svinov, ArcelorMittal Ostrava, Rembrandtin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám