Hlavní obsah

Štěpánka Hilgertová má ráda vůni jehličí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvojnásobnou olympijskou vítězku v kanoistice Štěpánku Hilgertovou (39) poznali televizní diváci ve zcela nové roli: když se slzami v očích vypadla hned v prvním vyřazovacím kole taneční soutěže StarDance. Protože se jí díky tomu změnily plány na další týdny, bude moci začít přemýšlet i o Vánocích.

Článek

Zklamání to bylo velké, už proto, že Štěpánka má tanec ráda už odmalička a byla přesvědčená, soutěžní tanec quick step zvládla dobře.

"Určitě s ostatními soutěžícími neztratím kontakt a budu sledovat, jak pokračují,“ říká Štěpánka, která usilovným tréninkem musela dohonit zpoždění, které nabrala kvůli účasti na mistrovství světa ve vodním slalomu v Brazílii.

Bude se těšit na Vánoce

„Já se na Vánoce začnu těšit vždycky tak od začátku prosince. Shánění dárků taky není problém, dávám většinou knížky, cérečka nebo kosmetiku. A Mikuláše od té doby, co je můj syn Luboš dospělý, je mu už dvacet, neřešíme vůbec, takže na všechno je ještě času dost,“ tvrdí Hilgertová

„Santa Clausové a umělé stromečky, to pro mě není,“ prohlašuje. „Já mám ráda vůni jehličí. I kdyby ten stromek měl být menší, nebo kdyby to měla být jen jedna ozdobená větev, tak si myslím, že příroda do bytu v tu chvíli patří . Je to právě stromeček, který pro mě dělá většinu té vánoční atmosféry,“ dodává.

Právě nyní se Štěpánka s manželem rozhodují, kde strávit konec roku.„Váháme mezi dovolenou na horách a Silvestrem někde v teple u moře,“ říká. „Účast v StarDance mi vlastně znemožnila po sezóně odpočinek, takže bych si to ráda vynahradila. Lyžovat bychom jeli asi do Rakouska, s partou přátel jen tak někam pobýt a dobře si zalyžovat. Nemusí to být žádný špičkový luxus. K moři bychom jeli nejspíš někam do Egypta.“

Reklama

Výběr článků

Načítám