Hlavní obsah

Spodní prádlo pod stromeček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoce jsou časem lásky, a co může být výrazem něhy a smyslnosti víc než krásné spodní prádlo. Elegantní krajkové detaily a špičková kvalita materiálů nejen zvýrazní ženskou krásu, ale i přidají jiskru do vášnivých chvilek. Vytvořte nezapomenutelný vánoční zážitek tím, že pod stromeček přidáte špetku smyslnosti a pohody ve formě krásného spodního prádla.

Foto: archiv firmy

Podprsenky, 1399 Kč. Kalhotky, 599 Kč.Vše Triola

Článek

Pokud váháte, jaké spodní prádlo se nejlépe hodí pod stromeček, tak věřte, že červená je sázka na jistotu. Tato barva je totiž nejen symbolem Vánoc, ale také romantiky, lásky a smyslnosti. Hodí se navíc na speciální okamžiky, jimiž Vánoce nepochybně jsou.

Navíc máte na výběr z mnoha modelů. Mnoho firem se spodním prádlem totiž přichází v zimním období s kolekcemi, ve kterých hraje červená prim. Porozhlédnout se tak můžete po jednoduchých modelech, ale také těch, které zdobí krajky, výšivky či nejrůznější druhy aplikací.

Foto: archiv firem

Zleva: Podprsenka, H&M, 649 Kč. Set kalhotek, H&M, 399 Kč. Body, Intimissimi, 1299 Kč. Saténový župan, La Perla (prodává Zalando), 10710 Kč. Košilka, Intimissimi, 1299 Kč.

Červená barva působí jako magnet, a navíc se skvěle hodí k vánoční atmosféře.

Při výběru nezapomeňte, že i značka může být známkou kvality. Vybrání renomované značky vám dá jistotu, že spodní prádlo bude nejen vypadat skvěle, ale také bude dobře držet tvar a bude odolávat opakovaným praním.

Foto: archiv firmy

Zleva: Černá podprsenka, 1599 Kč. Černé kalhotky, 889 Kč. Červená podprsenka, 1469 Kč. Červené kalhotky, 889 Kč. Body, 2399 Kč. Vše prodává Pradloskiny.

Foto: archiv firmy

Vánoční kolekce s Mariah Cerey je v prodeji od 13. listopadu 2023 v obchodě Victoria´s Secret v obchodním centru Westfield Chodov a online.

Ke sváteční atmosféře nepochybně patří i výrazné modely v černé barvě, s krajkou či jiným druhem zdobení. Aby ale váš výběr nepřišel nazmar, je zapotřebí nejdříve určit správnou velikost, zejména pak u podprsenky.

Pokud si nevíte rady, nejjednodušším trikem je přinést do obchodu starou podprsenku a oslovit prodavačku, která vám pomůže dané číslo rozšifrovat.

V případě, že se vám nechce riskovat, ale přesto byste své milé chtěli udělat radost, vsaďte na sexy krajkový župánek, u kterého není číslo tak zásadní.

Jak si vybrat dokonale padnoucí spodní prádlo a předejít zdravotním komplikacím

Styl
Foto: archiv firem

Zleva: Košilka, Marks & Spencer, 1399 Kč. Pyžamové kalhotky, Marks & Spencer, 899 Kč. Podprsenka, Lisca (prodává Pradloskiny), 1619 Kč. Kalhotky, Lisca (prodává Pradloskiny), 889 Kč. Košile, COS, 2408 Kč. Kalhoty, COS, 2408 Kč.Župan, Agent Provocateur (prodává Zalando), 13250 Kč.

Foto: archiv firmy

Župan od české značky Teploo, 4600 Kč

Foto: archiv firmy

Košilka, Pradloskiny, 2139 Kč.

V případě, že nemáte vůbec tušení, jaké spodní prádlo vaše partnerka upřednostňuje, natož jakou má velikost, pak se zaměřte na oddělení s košilkami, kde je výběr mnohem snazší.

Zapomeňte ale tentokrát na pohodlné bavlněné či flanelové modely a raději vsaďte na o něco luxusnější saténové košilky, které potěší nejen vaši ženu, ale i vás.

Foto: archiv firem

Košilka, 599 Kč. Pyžamový top, 599 Kč. Kalhotky, 499 Kč. Pyžamové šortky, 499 Kč. Podprsenka, 1299 Kč. Vše Lindex

Foto: archiv firmy

Oblečení, F&F, ilustrační foto

Business look: Čím zaujmout a jak se vyvarovat faux pas

Styl

Spodní prádlo na každý den

Styl

Reklama

Výběr článků

Načítám