Hlavní obsah

Inspirace na dárky do 1000 Kč

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoce se kvapem blíží a nastávají poslední okamžiky, kdy lze ještě v klidu dokoupit poslední dárky. Nabízíme jednu z posledních inspirací na dárky, tentokrát do 1000 Kč.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Nejedná se o malou částku, a proto se nabízí velké možnosti vybírat nejen z praktických a funkčních věcí, ale také z věcí jen tak pro radost.

V dnešní poměrně hektické době zajisté přijdou vhod nejrůznější doplňky stravy, ale i zdravé a funkční potraviny, které podpoří imunitu a dodají tělu všechny potřebné vitaminy a minerály. Zdraví je totiž to nejcennější, co máme, a ač se jedná o praktický dárek, je známkou toho, že nám na druhých skutečně záleží. Výbornými pomocníky v tomto směru jsou i nejrůznější přípravky z bylinek či éterických olejů v podobě aromaterapie.

Sázkou na jistotu je i funkční oblečení, které je vhodné nejen pro sport, ale například i pro tolik potřebný kvalitní spánek. Jemné a funkční materiály, jako je bambus, skvěle odvádí pot a zároveň jsou jemné i k té nejcitlivější pokožce. Ocení je dokonce i lidé se sklony k ekzému či lupénce.

Inspirace na vánoční dárky do 500 Kč

Vánoce

Pečující, kosmetické dárky dnes již neocení jen ženy, ale i mnoho mužů, kteří o sebe pravidelně pečují a přitom neztrácí nic ze své mužnosti, ba naopak.

Zejména muže pak nikdy nezklamete lahví dobrého pití. Při výběru samozřejmě vždy záleží na preferenci každého jednotlivce. Zatímco někomu tak udělá radost lahev kvalitního vína či sektu, jinému nějaký pivní speciál a dalšímu třeba lahev výborného rumu, ginu, whisky či koňaku.

Pokud muže baví něco vyrábět, tvořit, opravovat, pak zajisté ocení i konkrétní pomůcku a nebo rovnou poukázku do hobby marketu, kde si sám vybere přesně to, co potřebuje a udělá mu skutečně radost.

Podobně ale může u žen zafungovat i poukázka na kosmetickou péči, relaxační masáž, případně pobyt v lázních, ale i na péči kadeřníka či na nákup knihy apod.

Foto: Juvenil
Více

Juvenil Beauty měsíční kúra až do 17. 12. 2023 za akčních 934 Kč. Každá žena si zaslouží vyživenou pleť, bohaté vlasy a zdravý, svěží vzhled. Obdarujte výjimečnou ženu svého života bohatým elixírem anti-age látek v jedinečném, nutrikosmetickém přípravku, díky kterému se bude cítit skvěle uvnitř a krásná navenek.Foto: Juvenil

Komerční sdělení

Foto: Destilerka.cz
Více

Darujte pohodu, klid a chuťovou extázi. To vše se skrývá v jedné skleničce poctivé Višňovky BOHEMICA. Ručně zpracovaná macerováním ovoce s odkazem na českou tradici likérnictví. Likér je v krásné láhvi, která je uložena v ručně vyráběné dřevěné dárkové kazetě s možností gravírování vlastního textu. Darujte vánoční pohodu za 949 Kč z DESTILERKA.cz.Foto: Destilerka.cz

Komerční sdělení

Foto: archív firem

Bambusová noční košile tmavá lila, dlouhá, hedvábně jemná, podle vaší aktuální teploty zahřeje nebo ochladí, dobře absorbuje pot a nelepí se na tělo, bambutik.cz 990 Kč; Nobilis Tilia Aroma sada pro první pomoc, pět éterických olejů na doma i na cesty, 899 Kč; Bambusové kalhotky s nohavičkou tělové, mírně chladivý efekt, dobrý odvod potu, antibakteriální vlastnosti a díky pružnosti bambusové viskózy mají i mírně stahovací efekt po celé ploše, bambutik.cz 490 Kč; Kneipp dárková sada Good Night, aroma švýcarské borovice pomůže snížit tepovou frekvenci a příjemná vůně amyrisu navodí pocit ospalosti, kneipp.com 678 Kč; Manufaktura dárkový balíček aromaterapie do kapsy, uleví od stresu a napomáhá lepšímu spánku a druhá lahvička naopak dodá pocit osvěžení a koncentrace, 483 Kč; Ahmad Tea zvýhodněné balení pro tělo a mysl, 120 alu sáčků, ahmadtea.cz 427 Kč; Bloom and Blossom dárková sada LIGHTS OUT, zklidňující sprej na polštář, multifunkční balzám, oční maska, madeformoms.cz 620 Kč.

Foto: Tomáš Arsov
Více

Double pack regenerační keratinové vody TOMAS ARSOV. Vnitřní struktury vlasů vyplňuje chybějícím keratinem a napravuje tak jejich poškození. Funguje jako termoochrana. Usnadňuje rozčesávání. Vlasy jsou díky ní vyživené, vitální, pevnější a na dotek hebké. Výhodný double pack potěší každou ženu.Foto: Tomáš Arsov

Komerční sdělení

Foto: Vichy
Více

Hormonální změny v období po menopauze urychlují stárnutí pleti. Dochází k poklesu hormonů a produkce kolagenu a elastinu klesá a objevují se výraznější vrásky. Zpevňující a výživný krém Vichy Neovadiol Post-Menopause doplňuje pleti lipidy a pomáhá jí definovat kontury obličeje a omezuje její vysušování. Dostupné v partnerských lékárnách za 1099 Kč.Foto: Vichy

Komerční sdělení

Foto: archív firem

Dárkový poukaz do SPA & Wellness Aquapalace Praha, Darujte odpočinek a relax – darujte luxus a zážitek, od 690 Kč; Balíček Bez výčitek Nupreme, arašídový krém, Beauty Bons, Energy Bons a dvě Proteinové tyčinky s kolagenem, 299 Kč; Moringa drink v prášku – pro rychlejší metabolismus i hubnutí, herbandme.cz 595 Kč; Balíček – Do každé lékárničky na zimní období, propolisová tinktura, propolisová mast, měsíčková mast a asijská mumio mast, drdudek.cz 347 Kč; Dárková balení Restart Covital day a Restart Covital night, plný vitaminů, minerálů a bylinek pro den a noc, Benu 729 Kč; Jodobromová koupelová sůl Thermelove 500g, podporuje detoxikaci, uvolňuje napětí, zmírňuje stres a zvyšuje imunitu lidského organismu, lovespa.cz 159 Kč.

Foto: Kneipp
Více

Zapomeňte na každodenní shon a naordinujte si alespoň 20 minut sladkého relaxu. Darujte sobě nebo svým blízkým sadu Kneipp® olejů do koupele, které doslova pohladí na těle i na duši. Díky nim si vždy připravíte přesně tu domácí lázeň, jakou si vaše nálada žádá. K dostání v sítích drogérií DM a Rossmann a na kneipp.cz a za 238,99 Kč.Foto: Kneipp

Komerční sdělení

Foto: archív firem

Time To Travel Bambusové tričko classic khaki dlouhý rukáv poskytne naprosté pohodlí při odpočinku, při aktivním trávení volného času nebo při sportu, bambutik.cz 990 Kč; Čelovka Ledlenser HF4R Core, maximálním výkonem 500 lumenů, 4camping od 899 Kč; Kapesní nůž Victorinox Climber, zbozi.cz 779 Kč; Nepromokavé ponožky SealSkinz Raynham , 4camping.cz 959 Kč; Plantation XO 20th Anniversary, warehouse1.cz 930 Kč; Don Papa Baroko Tuba, warehouse1.cz 845 Kč; Venezuelský gin Canaïma, 790 Kč.

Foto: Andělské zvonění
Více

Vánoce voní po nostalgii a máloco vám tuto vůni přinese tak poeticky jako Zvonící stromek, který znáte i pod názvem Andělské zvonění. Znovuobnovená tradice české výroby v původním designu vás přenese do dětství a vašim dětem daruje magickou vzpomínku, kterou, stejně jako vy, jednou předají dál. Vyrobeno ručně a z českých komponentů v České republice. Můžete koupit na zvonicistromek.cz za 999 Kč.Foto: Andělské zvonění

Komerční sdělení

Foto: archív firem

LEGO Icons 10309 Sukulenty, 899 Kč; Elektrický napěňovač mléka, antracit, Tchibo 899 Kč; Mlýnek na kávu, Tchibo 519 Kč; Manufaktura Přírodní vonná svíčka ze sójového vosku Lesní ovoce, 299 Kč; Costa Cofee Dárková karta, 500 Kč; Luxusní degustační sada pražené kávy, kava-kromeriz.cz 988 Kč; Poděbradská samička – 0,5l v krabičce, bylinný likér, 365 Kč.

Foto: Bauhaus
Více

Darujte tisíce produktů v jediné kartě! S dárkovou kartou BAUHAUS se trefíte do vkusu každého. Vybírejte z několika motivů dárkových karet, na které lze vložit libovolnou částku od 100 Kč do 15 000 Kč.Foto: Bauhaus

Komerční sdělení

Inspirace na kosmetické dárky. Sázka na jistotu, která nikdy nezklame

Vánoce

Jaké dárky potěší babičky a dědečky

Vánoce

Inspirace na vánoční dárky pro ženy

Vánoce

Čím potěšit muže pod stromečkem

Vánoce

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám