Hlavní obsah

Ingredience mám, říká Helena Vondráčková, která chystá vánoční štólu už v listopadu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Štólu peče zpěvačka Helena Vondráčková v předstihu, aby byla pěkně proleželá. Přes Vánoce si chce ale dopřát hlavně klidový režim.

Vánoce podle Heleny VondráčkovéVideo: Novinky

 
Článek

„Musím se také trošku věnovat rodině, zvířátkům a sobě. Docela se na to těším,“ přibližuje Helena Vondráčková své plány na letošní Vánoce. Před tím ji ovšem čeká předvánoční koncertování, mimo jiné vystoupí 17. prosince v pražské Lucerně.

Dárek má teprve jeden, i když tvrdí, že to vždycky nějak zvládne. „Zase si s tím nelámu tolik hlavu,“ říká. Zato na pečení štóly je už podle ní nejvyšší čas. „Ingredience už mám,“ směje se.

Helena Vondráčková v dokumentu poodkryje soukromý život

Kultura

Kromě Vánoc se Heleně Vondráčkové blíží výročí šedesáti let na scéně, které oslaví příští rok. „Ani se mi to nechce věřit, že se mi něco takového mohlo přihodit,“ komentuje svou úspěšnou kariéru.

Detaily plánovaných oslav si však zatím nechává pro sebe. „Bude to velké, ale teď nebudu nic prozrazovat, protože to ještě není všechno picobello. Dám vám včas vědět.“

Aneta Langerová a Korben Dallas našli souznění. A chtějí v něm pokračovat

Kultura

Co si přejí dospívající k Vánocům? Peníze nebo dárkové karty, shodují se dvojčata Štěpánky Duchkové

Vánoce

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám