Hlavní obsah

Co si přejí dospívající k Vánocům? Peníze nebo dárkové karty, shodují se dvojčata Štěpánky Duchkové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtrnáctiletá dvojčata Adam a Honza moderátorku Štěpánku Duchkovou do společnosti tak často nedoprovázejí. Halloweenskou akci spjatou s dlabáním dýní si ale kluci nenechali ujít. Jelikož se blíží Vánoce, zeptali jsme se jich, o co si letos budou psát Ježíškovi.

Ideální vánoční dárek podle dvojčat Štěpánky DuchkovéVideo: Novinky

 
Článek

Adam i Honza se jednomyslně shodli na tom, že by letos pod stromkem rádi našli oblečení, v ideálním případě ale raději peníze či dárkové karty z obchodů jejich oblíbených módních značek.

Každý z nich má svůj osobitý styl a líbí se mu trošku něco jiného a ač mají svou mámu moc rádi, raději si už oblečení vyberou sami.

„Doba, kdy jsem jim mohla s radostí nakupovat oblečení, je už dávno pryč. Všechny ty krásné a roztomilé věci, které jsem jim dříve vybírala, už nechtějí nosit. A když už si něco oblíbí, tak i když se jim to už rozpadá, nechtějí to vyhodit,“ svěřila Novinkám moderátorka.

Výběr tedy nechává především na nich. A jak sama říká: „Ať si nosí, co chtějí, hlavně ať je to ale čisté, neroztrhané a bez žmolků.“

Sama si přeje pod stromečkem jako tradičně dárek s ušima - tedy kabelku, která jí udělá vždy největší radost.

400 tisíc světel navozuje vánoční atmosféru v pražských Žlutých lázních. Spotřebují energii jako jeden domácí spotřebič

Vánoce

Třeboňský kapr bude stát na Vánoce stejně jako loni

Vánoce

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám