Hlavní obsah

Nechce se mu? Udejte ho. Vztahový kouč radí Ruskám, jak dostat muže na frontu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ruská válečná propaganda se uplatňuje nejen v masovém měřítku v médiích, ale i na nižších úrovních. Příkladem je třeba organizátor terapeutických kempů pro ženy Pavel Rakov, který na jednom sezení dámám vysvětlil, jak dostat muže k odvodu a co dělat, když na frontě padnou.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Ženy ve videu, které zveřejnil poradce ukrajinského ministra vnitra Anton Geraščenko, si na přednášku Pavla Rakova možná přišly pro poněkud jiné rady než jak rozvášnit muže a dostat ho tak na frontu.

„Co dělat, když máte doma dospělého muže a scvrklo se mu nádobíčko?“ zahajuje téma rétor Rakov.

A ihned dodává, že má na mysli muže, kteří mají strach z povolání do války. V souladu s ruskými zvyklostmi z posledního roku však používá termín speciální vojenská operace.

„Začněte křičet, že v domě je myš!“ tasí hned v úvodu absurdní kalibr. Již to, že je v domě myš, podle Rakova u muže zvýší hladinu testosteronu.

Ještě lépe prý bude, když muž vběhne do místnosti a uvidí ženu poskakovat na židli. „A to je sexy, protože vám při tom poskakují prsa,“ rozvíjí svou tezi.

Britové budou žrát veverky, ale Ukrajině dají houfnice. Ruská propaganda se překonává

Koktejl

„Takže teď má dost testosteronu, ale co dál?“ klade si Rakov otázku, na kterou si bez prodlení sám odpoví: „Je třeba se ho zase zbavit.“

Ženy tak v tu chvíli mají na muže udeřit s návrhem, že spolu zajdou na vojenskou správu. A nával testosteronu má způsobit, že muži budou souhlasit.

Když padne, vztyčte mu sochu

Dále pak Rakov radí, jak se zachovat, když se muž přes mobilizací skrývá. „Pokud nechce jít na vojenský úřad, jděte tam samy a řekněte jim, že víte, kde váš muž přebývá a kam chodí do práce,“ nabádá manželky.

Podle Rakova je nezbytné, aby každý muž sloužil celé společnosti. Jen tak bude země silná a všechno bude úžasné.

Na závěr pak radí, co dělat, když odvedený muž v boji padne. „Dostanete peníze,“ říká přítomným. Ale zároveň doporučuje, aby ženy tyto peníze neutratily za věci pro sebe, ale použily je na vztyčení sochy svého mrtvého muže.

Ruská televize se vrací k zábavě, nově vysílá show o partnerkách vězňů

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám