Hlavní obsah

Putin navštívil další „nové ruské regiony“, tvrdí Rusové. Zveřejnili video

• Aktualizováno

Ruský prezident Vladimir Putin navštívil vojenské velitelství v okupované části ukrajinské Chersonské oblasti. Podle agentury TASS se jedná o jeho první návštěvu regionu. Agentura Interfax později uvedla, že navštívil i Luhanskou oblast.

Putin na UkrajiněVideo: AP

 
Článek

„Vladimir Putin na velitelství vyslechl hlášení od velitele výsadkových sil, velitele skupiny vojsk na Donbasu a dalších vojevůdců,“ uvedla agentura TASS. Putin podle ní požádal o zprávu ohledně situace bojů v chersonském a záporožském směru.

„Je pro mě důležité slyšet váš názor na to, jak se situace vyvíjí. Naslouchat vám a vyměňovat si informace,“ řekl Putin veliteli výsadkových sil Michailu Teplinskému. Od něho si nechal vypracovat podrobnou zprávu o situaci na frontě, protože na ní Teplinskij „byl dlouho“.

Agentura TASS připomíná, že Putin byl na návštěvě některého z „nových ruských regionů“ naposledy v březnu, a to v Mariupolu na Donbasu. Vyvstaly ale spekulace, zda se nejednalo o jeho dvojníka. Poukazovaly na to některé rysy v obličeji.

Podobné spekulace o tom, zda místo ruského prezidenta nevystupuje jeho nastrčený dvojník, se na sociálních sítích objevily i nyní.

Je to jen naoko! V záznamu Putinovy podivné návštěvy Mariupolu se ozve nevítaný výkřik

Válka na Ukrajině

Reklama

Výběr článků

Načítám