Hlavní obsah

Nevěra, neplodnost a žabomyší války. Ženy se svěřily se svými příběhy

Novinky, Tereza Rakoušová

Příběhy jsou všude kolem nás, stačí je posbírat a vyprávět. Nový díl podcastu Po mateřských stopách je první speciál druhé série. Nečekejte ale žádného hosta. Skládá se z deseti příběhů posluchaček, které se rozhodly svěřit se svými osudy či momenty z mateřského života. Řeší se v nich neplodnost, nevěra i velmi nepovedené vtipy.

Foto: Novinky

Po mateřských stopách

Článek

V DNEŠNÍM DÍLE SE MIMO JINÉ DOZVÍTE:

  • O přátelství překonávajícím všechny překážky (5:30) 
  • Děti často vědí víc, než si myslíme (9:30) 
  • Opičí dráhy a modelína ve vlasech (20:04)
  • O hysterii na koupališti (22:20)

Kde kdo by řekl, že žádný zajímavý příběh k vyprávění nemá, přitom jich každý z nás najde u sebe nebo v okolí hned několik. Dnešní epizoda sesbíraných příběhů je toho důkazem. To, co pro někoho může znít jako nudný denní chléb, bude pro druhého nepředstavitelnou překážkou. Jedna žena muže chce, ale nemá, další má, ale už ho nechce, a tu třetí nechce pro změnu muž.

Zaslané příhody od posluchaček mají rozdílné nálady. Některé vás donutí se zamyslet, jiné pousmát, najdou se ale i takové, co vás dojmou a pohladí na duši. Věděli jste, že mnohaletý rodinný spor jde do minuty zapomenout, aniž by kdokoli řekl jediné slovo? A kde je hranice, za kterou by už vtip od manžela neměl zajít?

Hrdinky otevírají různá témata. Ať už se jedná o problémy v práci, rodině, s partnerem nebo vlastní tvrdohlavostí. Příběhy mají ale jedno společné, a tím je šťastný konec. Nám všem tak zůstává naděje, že když bude opravdu nejhůř, řešení stále existuje.

Zaposlouchejte se do osudů několika žen, které se rozhodly podělit o své příběhy v audio přehrávači v úvodu článku.

Podcast o mateřství s Terezou Rakoušovou a Žanetou Stratílkovou a jejich hosty. Dříve známý jako Pandemické matky sobě. I nyní rozebírá taje a záhady rodičovství. Vydejte se po stopách mateřství každou středu na Novinky.cz.

Poslouchejte každou středu na Novinky.cz, Podcasty.cz, Spotify, Apple Podcasts nebo jiné oblíbené podcastové aplikaci.

Také nás můžete sledovat na Instagramu.

Poslechněte si také naše další podcasty:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám