Hlavní obsah

Přátelé se konečně zase sešli v jedné místnosti. I ti čeští

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Za všemi hollywoodskými hvězdami se skrývají hvězdy české, a jinak tomu není ani v případě Přátel, fenoménu devadesátých a později nultých let, který se dodnes reprízuje a má ohromný počet fanoušků napříč generacemi. Podcast V českém znění uvítal dabéry jeho hlavních aktérů, kteří se během mnoha let přípravy českého znění jednotlivých dílů stali přáteli nejen na filmovém plátně.

Ukázka z podcastu V českém znění zaměřeným na seriál PřáteléVideo: Novinky

 
Článek

Rachel Greenovou pro české diváky ztvárnila Miriam Chytilová, Monice Gellerové propůjčila svůj hlas Pavla Rychlá, za postavou Phoebee Buffetové stojí Stanislava Jachnická a Rosse Gellera daboval Daniel Rous.

Celý rozhovor s dabéry legendárního seriálu PřáteléVideo: Novinky

PODCAST V ČESKÉM ZNĚNÍ

Foto: Novinky

Podcast V českém znění

Rozhovory se známými českými dabéry a herci, jejichž hlasy jsou známé někdy po celé generace. Nový díl vychází každý druhý čtvrtek na Novinkách a v podcastových aplikacích. Pořadem provází dabér Richard Wágner.

Střípky z natáčení můžete sledovat na Instagramu, všechny epizody naladíte i na Spotify, Apple Podcastech či platformě Podcasty.cz

Stýská se týmu dabérů po době, kdy se všichni dohromady setkávali ve studiu? Jak je dabování Přátel sblížilo? Mají své oblíbené epizody? A dívají se na seriál rády i jejich děti? Tyto, ale i mnohé další otazky zaznějí v prvním dílu podcastu V českém znění, za kterým stojí dabér Richard Wágner.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám