Hlavní obsah

Ivan Hašek: O fotbalové exotice ví svoje, velblouda ale nedostal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jako hráč si v roce 1990 zahrál na mistrovství světa, jako trenér má za sebou několik exotických angažmá. Ivan Hašek v současné době trénuje fotbalovou reprezentaci Libanonu, zkušenosti má i z Japonska nebo Spojených Arabských Emirátů. Jak ale přiznává, nejvíc se mu líbilo doma na Letné. Čím mu učarovalo Japonsko? Proč se musí vyhýbat psům Horsta Siegla? Chtěl by se někdy vrátit do Sparty? A proč skončilo jeho působení ve Štrasburku?

DOBOJOVÁNO: Bývalý fotbalista Ivan HašekVideo: Novinky

 
Článek

Podívejte se na rozhovor s fotbalovým koučem, který je dalším hostem Lucie Černé v pořadu Dobojováno. Poslechnout si jej můžete i v audio verzi v přehrávači pod tímto odstavcem.

Ivan Hašek (*1963, Městec Králové)
Bývalý fotbalový reprezentant a později také trenér, který v roce 2009 krátce vedl i českou reprezentaci. Je členem Klubu ligových kanonýrů, byl předsedou ČMFS. V životopise má řadu exotických angažmá, mimo jiné trénoval v Japonsku, Kataru, Spojených Arabských Emirátech a nyní vede reprezentaci Libanonu. Je držitel osmi titulů z české, respektive československé ligy. Dva tituly přidal na Letné i jako trenér. Je ženatý a má dva syny Ivana a Pavla.

Chcete si poslechnout rozhovor s vaším oblíbeným sportovcem, na jehož kariéru rádi vzpomínáte? Máte k pořadu připomínky? Napište nám e-mail na adresu redakce@novinky.cz a do předmětu uveďte „DOBOJOVÁNO“. Střípky z natáčení můžete sledovat také na Instagramu.

(Rozhovor s Ivanem Haškem vznikl v době před ruskou invazí na Ukrajinu. Tedy v době, kdy bylo v plánu případné utkání v druhém kole baráže kvalifikace MS 2022, kde mohla česká reprezentace narazit právě na výběr Ruska. ČR však v žádném případě do utkání nenastoupí.)

Obsáhlé rozhovory s osobnostmi českého sportu. O cestě k úspěchu, době na vrcholu i životě po kariéře. To je sportovně-společenský podcast Dobojováno, který uvádí Lucie Černá a Jakub Štěpánek.

Naladíte každé pondělní ráno na serveru Novinky.cz, Spotify, Apple Podcastech či platformě Podcasty.cz.

Sledovat nás můžete i na Instagramu.

Poslechněte si také naše další podcasty:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám