Hlavní obsah

Novoroční předsevzetí zachytil Brit v časosběrném videu. Výsledek se podařil

Novinky, nčs

Pokud jste si někdy dali novoroční předsevzetí, patrně víte, že dodržet ho není snadné. Pětadvacetiletý Brit Billy Richards z Londýna nebyl spokojený se svým tělem a rozhodl se s tím něco udělat. Na pomoc si pořídil běžecký pás.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Brit zdokumentoval, jak během osmi měsíců zhubnul na běžeckém pásu 20 kilogramůVideo: Caters News / Billy The Titan / Daily Dose Of Internet , AP

 
Článek

Když Richards koncem minulého roku přemýšlel, že je potřeba udělat něco pro svoje zdraví, vážil přesně 108 kilogramů. Kromě zdravotních potíží nebyl spokojený ani se svým zevnějškem, a tak si pořídil běžecký pás, který měl být jeho pomocníkem v boji s obezitou.

Aby měl přehled o svých výsledcích, natáčel po celou dobu svoje výkony a po osmi měsících tak mohlo vzniknout časosběrné video dokumentující proměnu Richardsova těla.

Přišly i krize 

Ačkoliv z videa není zcela průkazné, jak často Richards na pásu běhal, již po prvních měsících jsou patrné změny zejména na břišních partiích. Zřejmě i viditelné výsledky motivovaly Brita k další práci. Na začátku srpna váha totiž ukázala 85 kilogramů, tedy rozdíl přibližně 23 kilogramů.

„Je nepopsatelné, jak dobře se teď cítím. Před zhubnutím jsem měl zdravotní problémy, nyní mám mnohem víc energie a můžu si život užívat o poznání víc,” popsal svoji proměnu Richards.

Aby všechno nebylo zcela růžové, připouští Brit, že i on měl krize. „Když jsem ve stresu, pomáhám si tím, že si dám nějaké nezdravé jídlo, což se stalo i teď, ale vždycky jsem se dokázal vrátit k běhání a pokračovat za svým cílem, to je důležité,” je přesvědčený muž, jemuž se nyní dostává pochval ze všech stran a rád by byl motivací pro ostatní.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Výběr článků

Načítám