Hlavní obsah

Chuck Norris oslavil 84. narozeniny, ale cítí se prý na 48 let. Dokázal to po svém

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký herec a mistr bojových umění Chuck Norris v neděli oslavil 84. narozeniny. Na sociálních sítích k této příležitosti zveřejnil video, na němž boxuje a prozrazuje, že se na svůj věk rozhodně necítí. Mediální ikona si vysloužila množství narozeninových přání, mezi nimiž nechyběly ani vtipy, které jsou s Norrisem i díky jeho filmovým či seriálovým rolím nerozlučně spjaty.

Foto: Profimedia.cz

Chuck Norris si v narozeninovém videu zaboxoval

Článek

„Víte, dnes je mi 84, ale cítím se na 48. Bůh vám všem žehnej,“ řekl Norris s úsměvem na rtu ve videu na svém instagramovém profilu, kde ho sleduje 1,6 milionu uživatelů. Na záběrech rovněž zasazuje tvrdé rány do boxovacího totemu, čímž svoji skvělou formu fanouškům dokazuje.

„Cítím se dobře a zůstávám aktivní. Děkuji všem za úžasná narozeninová přání,“ napsal americký herec k příspěvku, který doslova zavalily srdečné vzkazy od fanoušků i veřejně známých osobností a jeho přátel.

Jak vypadá český Chuck Norris? S legendárním kovbojem prožil 30 let

V českém znění

V komentářích se objevila i řada vtipů, které jsou všeobecně známé jako tzv. „fakta o Chucku Norrisovi“. Jde o satirický internetový fenomén v podobě krátkých anekdot spjatých s hercovou domnělou dokonalostí. Většinou jsou to přehnaná, z velké části nereálná tvrzení, která jsou spojená s jeho tvrdostí a nezlomností.

„Chuck Norris má boxovací rukavice, aby uchránil pytel, ne naopak,“ napsal jeden z fanoušků. „Chuck Norris ve skutečnosti zemřel před 20 lety, smrt však dosud neměla odvahu mu to říct,“ přidal se další. „Chuck Norris neslaví narozeniny, narozeniny slaví jeho,“ přispěl další uživatel.

Oznámil návrat k filmu

Co se týče méně zpochybnitelných faktů, Chuck Norris, vlastním jménem Carlos Ray Norris Jr., se narodil 10. března 1940 v americké Oklahomě a má čerokíjské a irské kořeny. Kromě toho, že je úspěšný herec, je i veteránem Letectva Spojených států amerických a má černý pás hned v několika bojových uměních.

Ve filmové branži se do širšího povědomí dostal především poté, kdy v roce 1978 účinkoval v hlavní roli ve filmu Správní chlapi nosí černou. Známý je také svou ústřední rolí v úspěšném seriálu Walker, Texas Ranger, který se pyšní celkem devíti sériemi (1993 až 2001).

Naposled si zahrál v roce 2012 ve filmu Expendables: Postradatelní 2 po boku Sylvestera Stalloneho, Bruce Willise, Arnolda Schwarzeneggera či Jeana-Clauda Van Damma.

Letos v lednu oznámil návrat na filmová plátna. Objevit by se měl ve sci-fi akčním filmu Agent Recon od režiséra Dereka Tinga.

KVÍZ: Politici, kteří dosáhli významných sportovních úspěchů. Znáte je?

Muži

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám