Hlavní obsah

Ani po 100 schůzkách v 50 státech nenašel mladý Američan tu pravou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo hledá, ten najde. Toto rčení si vzal k srdci 26letý Američan Matthew Wurning, který pátral po své vyvolené partnerce ve všech státech v USA. V každém státě randil se dvěma dívkami, ani po 100 schůzkách však nenašel svou nevěstu.

Američan už podruhé absolvoval 50 schůzek v 50 státech USA, lásku zatím stále nenašel.Video: Caters News/MATTHEW WURNIG, AP

 
Článek

Horlivý Matthew si stáhl seznamovací aplikaci Tinder během koronavirového lockdownu. Všiml si, že může svou polohu umístit do libovolného státu na mapě. Po zrušení veškerých bezpečnostních opatření se rozhodl podniknout výpravu za svou spřízněnou duší.

„Během lockdownu jsem se nudil, proto jsem si stáhnul Tinder. Po virtuálních schůzkách s dívkami z různých států jsem se rozhodl, že to vyzkouším v reálném životě,“ vyprávěl Matthew pro Caters News.

Při zamilování rozhodují první tři minuty

Vztahy a sex

V každém státě pozval na rande jednu dívku. První pokus mladíkovi z Montany bohužel nevyšel, proto se rozhodl absolvovat druhé kolo cesty. „Podruhé jsem začal v Michiganu a skončil na Aljašce. Všude jsem jezdil autem, kromě Havaje a Aljašky, kam jsem letěl letadlem. Snažil jsem se cestovat co nejefektivněji, zabralo to pět měsíců,“ popisoval Američan svou výpravu za pravou láskou.

Jednotlivé schůzky nevypadaly jako klišé nudné večeře při svíčkách. Matthew se snažil s dívkami vytvářet nezapomenutelné zážitky. Mezi společné aktivity zařadil paintball, paddleboarding, parasailing, jízdu na koni, let horkovzdušným balonem, nebo dokonce vrtulníkem.

„Je to mnohem lepší než sedět proti sobě u stolu a vyptávat se na osobní otázky. To mi přijde spíš jako pracovní pohovor než zábavné vyvedené rande,“ konstatoval nyní již expert na randění.

Žádnou schůzku nepovažuje Matthew za katastrofální, nenalezl však citové spojení, které hledal. S některými dívkami zůstává stále v kontaktu. „S pár dívkami jsem si rozuměl, ale bydlí míle daleko. Nejde se vrhnout do vztahu po jednom rande, možná kdyby se jednoho dne někdo z nás přestěhoval, něco by z toho mohlo vzniknout, ale teď jsem stále nezadaný,“ vysvětloval.

Mladý Američan vnímá svou cestu za láskou jako skvělou zkušenost. Poznal spousty nových lidí a všímal si i jejich odlišného chování napříč státy. Naučil se lépe navazovat vztahy s dívkami a doufá, že z toho v budoucnu leccos vytěží.

„Moje rada pro ostatní muže je jednoduchá – buďte sví. Holky se chtějí vedle vás cítit pohodlně a v bezpečí, aby i ony mohly být samy sebou. Když se vám líbí nějaká dívka, chovejte se sebevědomě a jděte si pro ni,“ poradil na závěr neúnavný hledač lásky Matthew Wurning.

Jak poznat, že chodíte s nesebevědomým mužem

Vztahy a sex

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám