Hlavní obsah

Ve StarDance dotančila zpěvačka Anna K

Novinky, mif

Ve scénickém tanci se předvedli v sobotu večer účastníci soutěže České televize StarDance. Nejméně se vystoupení podle porotců povedlo Romanovi Zachovi a Andree Třeštikové. Diváci nicméně nakonec rozhodli, že v dalším kole soutěže si už nezatančí Anna K a Marek Hrstka.

Foto: Petr Horník, Právo

Ze soutěže vypadli Anna K a Marek Hrstka

Článek

Večer zahájili herečka Jana Plodková se svým tanečním partnerem Michalem Padevětem, kteří své nacvičené číslo předvedli na novodobou adaptaci Romea a Julie. „Jde o příběh a o souznění. A vy jste to všechno měli. Jediné, co mě chybělo, je větší energie, která by měla vygradovat,“ zhodnotil vystoupení dvojice porotce Jan Révai.

Pochvalu si Plodková vysloužila především za prvek pojmenovaný „klíště“. Při něm se během tance doslova „přisála“ na partnerova záda jako skutečný pavoukovec. Se stejným prvkem pár bodoval i minulý týden, v sobotu získali od porotců dohromady 31 bodů.

Foto: Petr Horník, Právo

Na snímku Jana Plodková a Michal Padevět

Bond na hřbitově

Téma bondovky Spectre si pro své vystoupení vypůjčili herec Roman Zach a Andrea Třeštiková. Zatančili totiž na píseň Writing's On The Wall, kterou v originále zpívá anglický umělec Sam Smith.

Zajímavé bylo to, že Zach tancoval v obleku, ale bez bot a celá scéna byla stylizovaná do hřbitovní tématiky. „Je to pocta té staré Anglii a těm původním Bondům, kteří se pomalu vytrácejí,“ vysvětlil po svém tanečním výkonu herec.

„Ta píseň byla velmi silná, ale vaše provedení ji vystihlo tak maximálně na 50 %,“ nebral si před tanečníky servítky porotce Zdeněk Chlopčík. Podobný názor měli i ostatní porotci, kvůli čemuž si pár nakonec odnesl jen 24 bodů.

Foto: Petr Horník, Právo

Andrea Třeštiková a Roman Zach

Bank získal čtyři desítky

Ondřej Bank a Eva Krejčířová se stylizovali do role představitelů fantasy seriálu o intrikách, magii a zradách. Řeč je samozřejmě o populárním díle Hra o trůny, který by se měl v příštím roce dočkat už sedmé série.

Jejich výkon porotcům učaroval. „Bylo to napínavé, velmi se mi to líbilo,“ shrnula taneční vystoupení porotkyně Tatiana Drexler. Stejného názoru byli i ostatní, díky čemuž si oba tanečníci vysloužili od poroty jako vůbec první pár večera čtyři desítky.

Foto: Petr Horník, Právo

Eva Krejčířová a Ondřej Bank

Pro scénický tanec si zpěvačka Anna K vybrala píseň z filmu Město andělů, kterou předvedla s tanečníkem Markem Hrstkou. „Já když jsem byla na premiéře toho filmu, tak jsem brečela ještě půl hodiny před kinem,“ prohlásila Anna K.

Přestože konec tohoto filmu není rozhodně šťastný – ústřední postava Maggie zemře, výkon obou tanečníků tragický rozhodně nebyl. Právě naopak, od porotců získali 31 bodů.

Foto: Petr Horník, Právo

Taneční soutěž České televize StarDance. Na snímku Anna K a Marek Hrstka

Emoce nechyběly

Kuchař Emanuele Ridi a Lucie Hunčárová si za svůj taneční výkon vysloužili 26 bodů.

Porotkyně Tatiana Drexler začala své hodnocení dlouhým mlčením. Po dramatické pauze se však nechala slyšet: „Bylo to nesmírně humorné.“ „Já jsem tam viděl chlapa, který miluje ženu, který po ní touží,“ prohlásil Zdeněk Chlopčík.

Oba soutěžící měli z hodnocení poroty velkou radost. „Já tě miluju,“ neudržel emoce Ridi po hodnocení Chlopčíka.

Foto: Petr Horník, Právo

Na snímku Lucie Hunčárová a Emanuele Ridi

Posledním párem, který v sobotu večer vystoupil, byl herec Zdeněk Piškula a Veronika Lálová. Ta herce na pódiu doslova svlékla z bílé košile. Díky tomu si vysloužila bouřlivý potlesk prakticky od všech přítomných v sále.

Na hodnocení poroty se však Piškula opět oblékl. „Zástup fanynek po dnešním večeru naroste geometrickou řadou,“ zhodnotil výkon porotce Zdeněk Chlopčík. Posteskl si nad tím, že svršek neodložila během vystoupení také partnerka. Pár si nakonec od poroty odnesl 40 bodů.

Foto: Petr Horník, Právo

Veronika Lálová a Zdeňek Piškula

Jednotlivé páry pak předvedly na pódiu salsu, při které byly rozděleny do dvou týmů po šesti tanečnících. Mezitím mohli diváci u obrazovek zasílat hlasy svým favoritům.

Ti nakonec rozhodli, že soutěž opustí Anna K a Marek Hrstka. „Je mi to moc líto, hlavně kvůli Márovi,“ prohlásila po vynesení verdiktu zpěvačka.

Bodové hodnocení poroty za scénický tanec
Ondřej Bank & Eva Krejčířová40 bodů
Anna K & Marek Hrstka31 bodů
Zdeněk Piškula & Veronika Lálová40 bodů
Jana Plodková & Michal Padevět31 bodů
Roman Zach & Andrea Třeštiková24 bodů
Emanuele Ridi & Lucie Hunčárová26 bodů

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám