Hlavní obsah

V televizích se koncem roku nejvíc líbil Mrazík a Všechnopárty

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Není nad klasiku a nad to, co dobře známe, řekli si zřejmě televizní diváci, kteří koncem minulého a začátkem tohoto roku zasedli k obrazovkám. Nejvíce je totiž přitáhla stále vděčná Všechnopárty (1,941 mil. diváků) s Karlem Šípem vysílaná na Silvestra na ČT jedničce.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Všechnopárty Karla Šípa bodovala.

Článek

Televize celý den upozorňovala, že pořad bude „hodně pikantní“ a dokonce jí na poslední chvíli přehodila na vysílání až po 22 hodině, aby nebyly problémy s vysílací radou kvůli dodržování mediálního zákona.

Na Nově nejvíce zabrala klasická ruská pohádka Mrazík (1,666 mil. diváků) odvysílaná den před Silvestrem. Nova bodovala i se Silvestrovskými Televizními novinami (2,158 mil. diváků). Pak ale diváci spíše přepnuli na ČT jedničku.

Táhly osvědčené zábavné pořady

Zase je tady Silvestr s nejúspěšnějšími silvestrovskými scénkami, tedy téměř retro pořad, si nenechalo ujít 1,636 mil. diváků, předpůlnoční Silvestr až do dna s Pavlem Zedníčkem 1,559 mil. diváků a popůlnoční U muziky na Silvestra s lidovými písničkami 1,550 mil diváků.

Novoroční zpravodajství  na Nově shlédlo 2, 772 mil diváků a populární komedii století režisérky Marie Poledňákové S tebou mě baví svět si nenechalo ujít 1, 719 mil diváků.

Novoroční program ČT 1 s filmem Ireny Pavláskové Zemský ráj to napohled vidělo 1,250 mil. lidí. A velkým překvapením se stala na ČT 1 odpolední, stará pohádka Dařbuján a Pandrhola z roku 1959, na kterou se dívalo 1,321 mil. diváků.

Diváci však vyhledávali i jiné stanice. Například TV Barrandov dosáhla v neděli 2. ledna rekordního výsledku - český film Pohádka svatojánské noci sledovalo v hlavním vysílacím čase více než půl miliónu diváků. Konec roku a vstup do nového se vydařil i zpravodajství Primy. V rámci hodiny plné zpráv sledovalo zprávy Primy více než milión diváků (každý den mimo Silvestra), úspěchem na ně navázaly Krimi zprávy a pozadu nezůstala ani zpravodajská novinka Krimi plus!

Reklama

Výběr článků

Načítám