Hlavní obsah

Kriminálka Bora nabídne setkání se smrtí. Natáčí se uprostřed Jadranu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na ostrov uprostřed Jadranu přijíždí skupinka Čechů a Slováků, účastníků speciálního kurzu Setkání se smrtí, kteří se navzájem neznají. Ve stejnou chvíli pobřeží zasáhne extrémně silná bouře. Nezkrotný přírodní živel odstřihne desítku účastníků s jejich vedoucím od zbytku světa. Objevují se první větší konflikty, tenze ve skupině narůstá. A to největší drama má teprve přijít.

Foto: David Konečný

Účastníci kurzu přijíždějí.

Článek

Novou šestidílnou detektivku pro Voyo právě natáčí Zuzana Marianková a Marek Najbrt.

Bora je zatím jen pracovní název, natáčení probíhá a je jasné, že o žádnou idylku nepůjde. Naopak podle tvůrců minisérie nabídne napětí, záhady ve stylu Agathy Christie a černý humor.

Foto: David Konečný

Počasí se začíná rychle měnit.

Nova točí pokračování Metody Markovič i Studnu

TV a streaming

„Kdo z nás by nepřivítal možnost na týden se odstřihnout od civilizace, starostí a vrátit se s čistou hlavou a jasnou myslí? Každá z deseti postav, které vyrážejí na moře, si s sebou veze svou minulost, aby ji na speciálním kurzu odložila a začala žít svobodně. Od smrti nanečisto si všichni slibují řešení. Setkání, které tam na ně čeká, rozjede sled událostí, které budou stejně napínavé jako zábavné,“ uvedl Michal Reitler, který je spolu s Tomášem Grombířem kreativním producentem projektu.

Foto: David Konečný

Vojtěch Kotek a Zuzana Mauréry při natáčení minisérie Bora

V minisérii podle scénáře Zuzany Mariankové a Zdeňka Jecelína hrají Vojtěch Kotek, Zuzana Mauréry, Tomáš Maštalír, Klára Melíšková, Stanislav Majer, Aňa Geislerová, Jan Révai, Elizaveta Maximová, Maroš Kramár, Jana Krausová, Ivan Lupták, Predrag Bjelac a další.

„Už když jsem si přečetl scénář, bylo mi jasné, že bych u toho chtěl být, že přesně toto bych chtěl točit. Skvělý scénář, renomovaní producenti, režiséři s jistou vizí a spousta fantastických kolegů. Jsem rád, že mohu být součástí něčeho, čemu maximálně věřím. Máme za sebou první dny natáčení a zatím mě moje prvotní intuice nezradila,“ uvedl Stanislav Majer.

Seriál Studna: První snímky z natáčení

TV a streaming

RECENZE: Poctivá kriminálka a hold Jiřímu Markovičovi

TV a streaming

Reklama

Související témata:
Seriál Bóra

Výběr článků

Načítám