Hlavní obsah

Sto tisíc Snowboarďáků

– ZLÍN

Nová česká komedie z hor Snowboarďáci, která se po svém uvedení do kin stala letošním nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti za první víkend, se i nadále těší velkému zájmu publika.

Foto: archiv kapely

Lazzareth v akci

Článek

V rámci slavnostního sobotního představení ve Velkém kině ve Zlíně je očekáván již sto tisící návštěvník. Uvedení filmu doprovodí tvůrčí a herecká delegace  v čele s režisérem Karlem Janákem a oběma hlavními představiteli Vojtou Kotkem a Jirkou Mádlem.

S herci a tvůrci se budou moci diváci setkávat na slavnostních představeních po celé České republice až do ledna příštího roku. "Rozhodli jsme se pro poměrně dlouhou šňůru slavnostních představení," říká producent Pavel Melounek. "Pro herce a tvůrce to sice představuje náročný program, ale bezprostřední kontakt s diváky považujeme za velmi důležitý. Chceme dát najevo všem našim divákům, po celé republice, jak moc si jich vážíme."

Reklama

Související témata:

Související články

Snowboarďáci u diváků bodují

Nový český film pro mládež režiséra Karla Janáka Snowboarďáci zaznamenal během prvního víkendu značný divácký úspěch. Komedii z horského prostředí vidělo...

Výběr článků

Načítám