Hlavní obsah

Simple Plan se po třech letech ukážou v Praze

Novinky, Marcela Janouchová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fanoušci kanadské kapely Simple Plan se mohou těšit na páteční večer. 2. září od 19:30 se v Pražské Incheba Aréně rozezní pop-punkové tóny z nového alba. Předkapelou budou čeští Imodium.

Foto: Profimedia.cz

Simple plan předvedou staré i nové pecky.

Článek

Populární kapela k nám zavítá v rámci započatého turné k nově vydanému albu Get Your Heart On, které přišlo na český trh teprve nedávno. Fanoušci se tak mohou těšit na nové, ale i starší pecky z posledních tří alb, jako je například Welcom To My Life. Perfect nebo Crazy.

Proběhlo již několik soutěží nejen o lístky na koncert, ale také o osobní setkání před vypuknutí samotného koncertu. Na oplátku chystají tuzemští fanoušci hned několik překvapení, na která si ale budeme muset počkat.

Reklama

Související témata:

Související články

Staří Red Hoti se učí novým kouskům

Už desáté album kalifornských veteránů Red Hot Chili Peppers (RHCP) I'm with You nám připomíná mimo jiné to, že čas pádí rychle a že starého psa, navzdory...

Vyšla nová Kniha léta

Letní čas je vhodnou příležitostí vžít se do pocitů těch, kdo kdy tu dobu prožívali. Tove Janssonová (1914–2001), finská spisovatelka, malířka a autorka...

Výběr článků

Načítám