Hlavní obsah

Pražská klubová noc s jazzem, hip-hopem a beatboxem

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přehlídka Struny podzimu chystá na sobotu 5. listopadu klubovou noc inspirovanou New Yorkem. Nabídne směs jazzu, hip hopu a experimentů.

Článek

V klubu Roxy/Nod. bude program probíhat na třech scénách. Začne v 19.30 hodin a potrvá až do ranních hodin. Klub NoD bude otevřen veřejnosti již od 18.00 hodin.

"Středobodem a očekávanou hvězdou Spotlightu je americký pianista Robert Glasper, jenž se představí se svou hiphopovou formací Experiment. Během večera si však vyzkouší spolupráci i s některými českými hudebníky. Robert Glasper je mužem dvou tváří: spolupracuje jak s jazzmany formátu Terence Blancharda či Christiana McBrida, tak i s rappery jako Mos Def nebo Q-Tip," říká Silvie Marková z agentury Smart Communication.

Dále vystoupí Obaro Ejimiwe aka Ghostpoet – londýnský zpěvák, rapper a elektronický producent, beatboxer end.ru či Ondřej Pivec, proslulý jazz-funkový klávesák, který do Prahy poprvé přiváží svou newyorskou kapelu CRP band.

Scéna NoD bude patřit komornějšímu programu, který zahájí Q s Robertem Glasperem a Ondřejem Pivcem, jejichž konverzaci bude moderovat mladý publicista Daniel Konrád. Následně vytvoří Glasper s vybranými českými hudebníky Spotlight All Star Band, který doprovodí Vojtěcha Dyka v několika jazzových písních.

Reklama

Výběr článků

Načítám