Hlavní obsah

Potrhlá Marta mimořádně řeší kriminální případy. Vyrazila proti Volze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Proti poslednímu dílu minisérie Volha, kterou v neděli vysílala Česká televize, nasadila komerční Nova seriál Případy mimořádné Marty. Nejedná se o novinku, už od podzimu jej mohli vidět předplatitelé platformy Voyo.

Foto: TV Nova

Marta je matka tří dětí a miluje barevné oblečení.

Článek

Jde o další z řady „zábavných“ kriminálek, kdy s vyšetřováním trestných činů pomáhá člověk z venčí.

V případech mimořádné Marty je to matka tří dětí, nadmíru inteligentní, ale kvůli nedostatku respektu k autoritám pracující jako uklízečka, ztřeštěná a toužící po nalezení svého ztraceného partnera. S tím jí mají na oplátku za její přispění k vyšetřování pomoci kriminalisté.

Foto: TV Nova

Marta ve služebně při vysvětlování řešení jednoho z případů.

Marta, kterou hraje Tatiana Dyková, se stane parťačkou distingovaného kapitána Kreinera, v podání Romana Zacha. A jak už to tak bývá, nechybějí někdy příliš strojené humorné okamžiky, které s sebou přinese propojení této nesourodé dvojice.

Kriminálky jsou divácky úspěšné. A proto se jim meze nekladou. Hlavním cílem je sledovanost, které lze docílit obsazením známých tváří i vytvářením absurdních situací.

Jednu takovou přinesl hned na začátku také seriál televize Prima Zákony vlka, kdy se propuštěný vězeň díky náhodě a nečekanému úmrtí šéfa kriminálky může za něj vydávat. Učiní tak a zdárně se začlení mezi kriminalisty a do vyšetřování trestných činů.

Anketa

V neděli večer jsem sledoval/a
Volhu
38,8 %
Případy mimořádné Marty
28 %
Ani jeden ze seriálů
33,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 6292 čtenářů.

Tatiana Dyková: Role si vybírám podle intuice

Kultura

Tatiana Dyková: Pochybnosti k životu patří

Styl

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám