Hlavní obsah

Nejen zločiny se odehrají v seriálu Pod hladinou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový osmidílný seriál Pod hladinou z prostředí policejních potápěčů chystá televize Prima. Prvním dílem ho odstartuje 4. května na Prima+. Časem jej uvidí i diváci sledující Primu TV.

Foto: TV Prima

Sandra Nováková hraje vyšetřovatelku Alici Jiráskovou.

Článek

Kriminální případy se nevyhýbají ani slapské přehradě a jejímu okolí. V novém seriálu je budou řešit vyšetřovatelka z krajského policejního ředitelství na Zbraslavi Alice Jirásková, kterou hraje Sandra Nováková, její kolega Zdeněk Říha v podání Marka Adamczyka a také poručík Jan Bach, Matěj Hádek.

Hned v prvním díle, který zatím mohli novináři vidět, je nicméně jasné, že nepůjde jen o vyšetřování, ale také o milostný trojúhelník mezi třemi zmíněnými kriminalisty.

Respekt k hlubinám

Marek Adamczyk a Matěj Hádek přiznali, že i když se v seriálu potápějí, z hloubky mají respekt. Ačkoli prošli před natáčením školením, do větších akcí se raději nepouštěli.

Už jen proto, že policejní potápěči se na svůj první hloubkový ponor připravují dva roky.

Velitele skupiny policejních potápěčů hraje Václav Vydra, jeho dalšího podřízeného Filip Tomsa, o řízení lodí a vše kolem nich se stará Šárka Krausová a záchranářku vodní služby ztvárňuje Jana Stryková. Seriál podle scénáře Lucie Paulové režíroval Vojtěch Moravec.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám