Hlavní obsah

Papírový dům se vrací. Příběhem Berlína

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co je pro ostatní riziko, je pro něj zábava a adrenalin. Pro koho? Pro hlavního hrdinu Berlína z populárního seriálu Netflixu Papírový dům (La casa de papel). Ten bude mít totiž pokračování v podobě seriálu Berlín v hlavní roli opět s Pedrem Alonsem. Série bude mít šest epizod, které by všechny najednou měly být na Netflixu dostupné 29. prosince.

Berlin trailerVideo: Netflix

 
Článek

A podle dostupných informací by se zase mělo jednat o lásku a velkou loupež. Půjde ale o návrat v čase. Do dob, kdy charismatický Berlín teprve nosí v hlavě jednu z největších loupeží ve svém životě.

„Je to výlet do zlatého věku této postavy, kdy byl zamilovaný a kradl v Evropě,“ říká jeden ze scénáristů a tvůrce Papírového domu Álex Pina. „V podstatě jde o sérii plnou zločinů bílých límečků, napětí, cestování, romantiky a hlavně humoru. Hodně rozesměješ lidi,“ řekl prý Pina Pedru Alonsovi.

Papírový dům měl na Netflixu pět sérií a jejich sledovanost trhala rekordy. Poslední pátá série s deseti epizodami měla premiéru v září 2021.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám