Hlavní obsah

OBRAZEM: Před zrcadly StarDance

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výjimečně v neděli proběhlo 3. kolo televizní soutěže StarDance. Diváci a porota rozhodli, že soutěž opustí herečka Ivana Chýlková a tanečník Jan Tománek. O tom, jak to vypadalo ještě před zapnutím televizních kamer, se můžete přesvědčit ve fotogalerii.

Foto: Mikuláš Křepelka

StarDance, zákulisí před 3. kolem. Richard Krajčo se netají svou zálibou v síťovaných oblečcích.

Článek

Snímky pořízené před vysíláním ukazují, jak náročné jsou přípravy před každým živým přenosem. Než se vůbec začne, musejí soutěžící, porotci, moderátoři i hudebníci sedět dlouhé hodiny u kadeřníků, maskérů a musejí jim také dokonale sedět šaty.

Další kolo proběhne již tuto sobotu, tedy 4. listopadu. Uvidí se, kdo vypadne tentokrát. A je to, jako již tradičně, velmi napínavé. Oproti původním předpovědím sázkových kanceláří soutěž opustila jako druhá v pořadí Ivana Chýlková. Přičemž sázkaři původně tipovali, že by to měl být Josef Maršálek.

O (ne)vyřazení rozhoduje součet hlasů od poroty a diváků. Favoritkou na vítězství je po odvedených výkonech, ale i podle odhadů sázkařů stále olympionička Eva Adamczyková.

Novinky.cz a Právo jsou mediálními partnery pořadu.

Účastníci a StarDance 2023

Dvanáctou sérii tanečního pořadu České televize StarDance …když hvězdy tančí, která proběhla v období od 14. října do 16. prosince 2023, vyhrál taneční pár ve složení Darija Pavlovičová a Dominik Vodička. Kdo byli účastníci série?

StarDance vyhráli Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

Kultura

StarDance? Sázkaři věří Krajčovi a Adamczykovým

Kultura

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám