Hlavní obsah

StarDance? Sázkaři věří Krajčovi a Adamczykovým

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již tuto sobotu, tedy 14. října, začíná 12. ročník televizní soutěže StarDance. O vítězství usiluje jako tradičně deset párů. Vedle tanečníků je tvoří herci, sportovkyně, moderátorka, cukrář… A komu věří nejvíc sázkaři? Ještě před vypuknutím akce tipují jako vítěze herce a muzikanta Richarda Krajča.

Letošní znělka StarDanceVideo: Česká televize

 
Článek

Sázky na jiné než sportovní akce a zápasy se rozmohly v posledních letech i v Česku. Mezi firmy, které je přijímají, patří Chance.

Nutno říci, že její experti se v minulosti v případě StarDance nemýlili. V roce 2021 správně určili jako vítěze herce Jana Cinu, ale nemýlili se ani v případě dalších semifinalistů, krasobruslaře Tomáše Vernera a farářky Viktorie Kopecké.

Vítězové StarDance

  • 2006 herec a zpěvák Roman Vojtek a Kristýna Coufalová
  • 2007 akrobatický lyžař Aleš Valenta a Iva Šisl Langerová
  • 2008 herečka Dana Batulková a Jan Onder
  • 2010 herec Pavel Kříž a Alice Stodůlková
  • 2012 atletka Kateřina Baďurová a Jan Onder
  • 2013 herečka Anna Polívková a Michal Kurtiš
  • 2015 herečka a bloggerka Marie Doležalová a Marek Zelinka
  • 2016 herec Zdeněk Piškula a Veronika Lálová
  • 2018 herec Jiří Dvořák a Lenka Nora Návorková
  • 2019 herečka Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička
  • 2021 herec Jan Cina a Adriana Mašková
  • 2023 herečka Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

V případě Krajča vidí šanci na jeho vítězství poměrně optimisticky. I když podotýkají, že jeho kurz za poslední měsíc vzrostl z počáteční hodnoty 3,5:1 na 4,5:1, a blíží se tak k Evě Adamczykové s kurzem 5:1.

Foto: Česká televize

StarDance. Zpěvák Richard Krajčo a Dominika Rošková

Podle bookmakerů se tak dá očekávat na parketu napínavý manželský souboj. Její muž, herec Marek Adamczyk si rovněž nestojí špatně. S lákavým kurzem 7:1 na něj zatím Chance přijala ještě o něco více náběrů než na kurzového favorita Krajča.

„Do top pět zatím patří ještě Ivana Chýlková a Iva Kubelková, na které si lze vsadit v kurzu 7:1. Ostatní soutěžící už jsou na dvouciferných číslech. Největším překvapením by bylo vítězství Josefa Maršálka nebo Davida Prachaře, čemuž také odpovídají jejich vysoké kurzy 20:1,“ říká mluvčí firmy Markéta Světlíková.

Tereza Černochová: Lásce k přírodě mě naučil táta

Styl

I ona si ale uvědomuje, že o vítězi na konec rozhodnou hlavně sympatie diváků: „Důkazem byl předloňský ročník soutěže, ve kterém zpočátku patřila mezi outsidery – společně se Zdeňkem Godlou a Pavlem Trávníčkem – Tereza Černochová. Začínala na kurzu 13:1. Ten ale v průběhu soutěže rapidně klesal, až se nakonec zařadila i mezi top tři hlavní adepty na vítěze.“

Kurzy StarDance 2023, vítěz, dle Chance
Richard Krajčo4,5:1
Eva Adamczyková5:1
Marek Adamczyk7:1
Ivana Chýlková7:1
Iva Kubelková7:1
Tereza Anna Mašková12:1
Vavřinec Hradilek13:1
Darija Pavlovičová15:1
Josef Maršálek20:1
David Prachař20:1

Sázky na StarDance umožňuje i Tipsport. Pořadí její desítky je stejné jako u konkurence. Kurzy na jednotlivé soutěžící se ovšem drobně liší.

Novinky a Právo jsou hlavními mediálními partnery StarDance.

Může se vám hodit na Firmy.cz: Taneční kurzy, Taneční školy

Reklama

Výběr článků

Načítám