Hlavní obsah

Nejnenáviděnější trailer? Remake Krotitelů duchů

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Noví Krotitelé duchů, kde původní hrdiny nahradily nové ženské postavy, mají rekord, o který nikdo moc nestál. Trailer nasbíral na internetu nejvíce negativních hodnocení.

Krotitelé duchů

 
Článek

Filmový trailer, který se dostal na internet v březnu, nasbíral přes 29 miliónů kliknutí, ale stal se nejneoblíbenějším v dějinách YouTube. Má přibližně 610 000 negativních reakcí a 214 000 pozitivních. Horší reakce už vyvolal pouze videoklip Justina Biebera Baby.

Ve filmu hrají Melissa McCarthyová, Kristen Wiigová či Kate McKinnonová a Chris Hemsworth. Režie se ujal Paul Feig.

Foto: Falcon

Nové krotitelky duchů

„Byl jsem vždy fanouškem komedie, ale něco takového jsem nikdy neviděl – kombinovat komedii, vědu a nadpřirozeno a akci. Když mě Ivan Reitman oslovil, zda bych měl zájem udělat nový film, úplně mě to dostalo. Je skvělé, že nová generace bude mít své vlastní Krotitele duchů,“ řekl Feig při vypuštění traileru, který fanoušky filmu evidentně zklamal.

V originálním příběhu hráli Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis a Ernie Hudson. Režisér Ivan Reitman s nimi měl v roce 1984 obrovský úspěch, tehdy vydělali asi 300 miliónů dolarů a publikum si vyžádalo druhý díl. O dalších dílech se mluvilo, ale většinou to skončilo tím, že Bill Murray řekl ne. Harold Ramis navíc zemřel.

Reklama

Výběr článků

Načítám