Hlavní obsah

Ewan McGregor pro Novinky.cz: Rozhodl jsem se být typ starce s knírkem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skotský herec Ewan McGregor má na 57. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech nabitý program. Většina jeho povinností se točí kolem jeho nového filmu Druhá šance. V dramatické road movie si zahrál poprvé s dcerou Clarou.

Ewan McGregor s dcerou ClarouVideo: Novinky

 
Článek

A ani v krátkém rozhovoru pro Novinky.cz se netajil tím, že je velmi talentovaná. Uskutečnil se přímo na červeném koberci, těsně před sobotním uvedením jejich snímku.

Dával jste své dceři nějaké rady před natáčením, během natáčení?

Nikdy jsem nepociťoval svou práci tak, že byste někomu, o něčem dávali rady. Prostě to natočíte – a my jsme se ponořili do těch scén a bylo to skvělé. (…) A Emma (Westenbergová – pozn. red.), musím říct, nevím, kde teď Emma, naše režisérka, právě je, ale nechala nás jen hrát. Kamera někdy běžela dál a mohli jsme zkusit improvizovat. Byla to zábava; bylo to osvobozující a zábavné.

Koukám, že jste změnil i svoji image, chystáte něco nového?

Rozhodl jsem se být typ starce s knírkem. Jen tak.

Jen tak?

Vlastně ne. Hraji roli hraběte v příběhu Gentleman v Moskvě. A tento seriál natáčíme od února v Manchesteru v Anglii. Jsme několik měsíců před dokončením, takže tohle, ten knírek, mám kvůli práci. Ale mohlo by to být i jen tak, mohlo by to perfektně zapadnout do současné doby.

Ewan McGregor dostal ve Varech cenu a uvedl svůj film Druhá šance

Letem filmem

Ewan McGregor na tiskové konferenci v Karlových Varech: Dcera si šla vlastní cestou

Vary v pohybu

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám