Hlavní obsah

KVIFF: Smetanovy sady nabízejí na festivalu občerstvení, ale i zázemí pro děti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Různé druhy občerstvení, hernu pro děti s hlídáním až na dvě hodiny, ale i posezení ve stínu vzrostlých stromů nabízejí mimo jiné Smetanovy sady rozkládající se mezi Thermalem a Alžbětinými lázněmi. Právo a Novinky.cz jsou hlavními mediálními partnery letošního, 57. ročníku Mezinárodního filmového festivalu (MFF) v Karlových Varech.

Foto: Rudolf Voleman, Právo

V občerstvení Rohlik.cz najde festivalový návštěvník různé druhy jídla a pití.

Článek

„Snažili jsme se zde nabídnout vše, co nabízí Rohlik.cz i v on-line světě,“ uvedl Petr Kráčmera. Produkční ředitel agentury, která pro firmu akci pořádá.

„Máme tady hlavní zónu určenou pro širokou veřejnost, přičemž tu vaříme výhradně ze surovin, které lze u nás nakoupit,“ pokračoval. „Současně si tu lze objednat jídlo přes aplikaci nebo přes náš web, které pak do tří hodin najde zákazník v boxech stojících vedle,“ dodal Kráčmera.

V nabídce i kaše

„Úplně největší zájem je o burger s trhaným vepřovým masem od Martina Kloudy a potom také jsou bestsellerem čerstvé těstoviny s rajskou omáčkou, parmazánem a bazalkou. To je takřka každý den vyprodáno,“ doplnil.

Snídaně se podávají od devíti do jedné hodiny po poledni, což využívají i mnozí hoteloví hosté, kteří tam kvůli delšímu spánku snídat nestihnou.

„Ke snídani tu nabízíme sázená vejce, ale i krupicovou kaši,“ podotkl Kráčmera s tím, že je i zájem o místní kávu. „Máme různé koktejly, ale nejvíce si k nám lidé chodí dávat prosecco. V nabídce je ale i Miraval Cótes de Provence Rosé, které bylo vyhlášeno nejlepším růžovým vínem na světě,“ doplnil.

V Divácké ceně deníku Právo zatím vedou Ohňostroje

Divácká cena Práva

Hlavní zóna nabízí kromě občerstvení také každý den hudební program. „Čeští dýdžejové tady hrají exkluzivní sety, říkáme tomu obývákové sety,“ prozradil s tím, že je k slyšení například i jazzová hudba. „Nabízíme i hudební projekty v menším složení a v akustickém podání tak, aby to bylo v rytmu zóny. Nehraje se prostě nahlas, ale hlavně k poslechu,“ doplnil Kráčmera.

KVIFF: Dívky v žehlírně se těší na obleky a šaty filmových hvězd

Může se hodit

Nechybí ani zázemí pro děti. „Poslední částí je Rohlíček, což je v on-line světě klub zaměřený na maminky s dětmi. V tomto reálném světě se jedná o dětský koutek, kam si mohou rodiče dát na dvě hodiny své dítě, které mu tam náš personál pohlídá,“ ukazoval Kráčmera směrem k dětskému koutku plného dětí a maminek a opatrovatelek.

Foto: Rudolf Voleman, Právo

Rohlik.cz nabízí ve svém stanu mimo jiné i hernu pro děti.

„S dětmi si tam neustále někdo hraje, naši partneři nám tam dodali spoustu hraček a dalšího vybavení a také si tam mohou dát děti něco dobrého k jídlu. Nechybí tu ani přebalovací koutek, kde mohou maminky například i kojit nebo dávat dětem příkrmy. Jsou tam také připravené jednorázové pleny a podobně,“ uvedl.

KVIFF: Na půjčených kolech se jezdí mezi kinosály

Může se hodit

Reklama

Výběr článků

Načítám