Hlavní obsah

Madonna odložila koncert

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Žaludeční potíže donutily americkou zpěvačku Madonnu v úterý odložit hned druhý koncert v pondělí zahájeného turné Re-Invention, v jehož rámci vystoupí padesátkrát. Koncert v Los Angeles podle sdělení na jejích internetových stránkách přeložila na středu.

Foto: Stanislava Dvořáková

Lektorka Petra Zeidlerová při ukázce práce s pískovcem, v pozadí práce účastníka příměstského tábora na pórobetonu.

Článek

"Koncert z tohoto večera se překládá na zítřejší (středeční) večer," uvádí se ve sdělení na jejích internetových stránkách. "Madonna má žaludeční bolesti a její lékař jí nařídil tento večer odpočívat. Stoprocentně se vrátí a netrpělivě čeká, až se sejde se svým publikem! Máte-li lístky na dnešní show večer, budete plně uspokojeni zítra."

Už dříve z bezpečnostních důvodů Madonna zrušila plánované koncerty v Izraeli.

Na prvním koncertu zahrála Madonna nejen staré písně Material Girl a Papa Don´t Preach, ale i novější skladby z posledních tanečně laděných alb. Odsoudila také válku v Iráku. Během vystoupení se za ní za ní promítaly snímky amerických vojáků na frontě. Válku odmítla už loni, byť kontroverzní klip k písni American Life nakonec v době války v Iráku odvysílán nebyl.

Reklama

Související témata:

Související články

Madonna zaútočí na Bílý dům

První dáma mezi zpěvačkami Madonna chce právě vydávaným CD nazvaným American life ostře promluvit do chystané války s Irákem. Pro Bílý dům bude prý "šokující"...

Madonna není proti Bushovi

Madonna vydala prohlášení ke kontroverznímu videoklipu k písni American Life, kde oblečena do vojenské uniformy vrhá granáty. Následuje záběr na roztrhaná těla...

Americký život podle Madonny

Madonna zveřejnila název svého nového už desátého řadového alba, které vyjde 22. dubna. Bude se jmenovat American Life.

Výběr článků

Načítám