Hlavní obsah

Kotel na Nově bude mít volno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA/BRNO

Pořad TV Nova Kotel, jehož moderátorkou je Michaela Jílková, na čas zmizí z obrazovky. Novinkám to ve středu potvrdila mluvčí televize Nova Veronika Šmídková. Uvedla, že Kotel sice na podzim zmizí z programu, ale pouze dočasně a opět se bude vysílat od ledna i s Jílkovou.

Článek

"Vysílání Kotle se z důvodů podzimního programového schématu pozastavuje. Od ledna 2006 se však Kotel, možná ještě vylepšený, objeví na obrazovkách. Samozřejmou i s Michaelou Jílkovou, protože Kotel bez ní není možný."

Od září se mění programové schéma Novy v souvislosti s nasazením reality show Big Brother a dalších pořadů. V souvislosti s tím Nova na čas vypustí některé zábavné pořady.

"Konkrétně se jedná o zábavné pořady ze čtvrtečního časového slotu  - Paškál, Zlatíčka, Country estrádu a Tenkrát na východě, dále pak soutěže Chcete být milionářem, 1 proti 100 a volno dostane i pořad Kotel."

Nezmizí však z vysílání natrvalo: "Očekáváme, že se na obrazovky vrátí i ostatní pozastavené pořady." V pondělí na tiskové konferenci generální ředitel Novy Petr Dvořák uvedl, že se mají  možnost mezitím inovovat."

Anketa

Sledujete Kotel?
Pravidelně
7,8 %
Občas
27,6 %
Vůbec ne
64,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 243 čtenářů.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám