Hlavní obsah

Krejčíř kvůli dětem odešel z Rodinných pout - přešel k Nově

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V novém seriálu Novy Ordinace v růžové zahradě, který se začne vysílat na podzim - zřejmě od října, se objeví po boku hlavních protagonistů Lindy Rybové a Davida Prachaře i Tomáš Krejčír.

Článek

"Tomáš Krejčíř si v seriálu Ordinace  v růžové zahradě zahraje jednu z významných mužských postav - vstoupí do života atraktivní tmavovlásky MUDr. Gity Petrové (D. Šinkorová). Jeho sokem bude primář gynekologicko - porodnického oddělení nedaleké nemocnice MUDr. Čestmír Mázl (Petr Rychlý)," uvedla šéfredaktorka Redakce hrané tvorby Šárka Baborovská.

Herec a moderátor Tomáš Krejčíř se proslavil jako představitel Adama Rubeše. Novou možnost si pochvaloval: "Jsem rád, že mě televize Nova, která je bezesporu nejvýznamnější stanicí v naší zemi, oslovila. Na Primě se uzavřela jedna etapa Rodinných pout a v další sérii se osud Adama Rubeše už nerozvíjel. Proto jsem nabídku z Novy přijal a těším se, že si zahraju v dalším seriálu a že se budu moci podílet na rozvíjení dalšího příběhu. Věřím, že budu pro nový tým přínosem..."

Otec tří dětí přitom při prezentaci druhé řady Rodinných pout tvrdil, že se záměrně stáhl do ústraní. "Poslední rok byl pro mě opravdu jen ve znamení Rodinných pout a kvůli natáčení jsem ani neměl čas na svou rodinu." Nakonec se proto podle zprávy Primy domluvil se scenáristkami, že se ve druhé sérii stáhne trochu do ústraní.  [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám