Hlavní obsah

Kapela Kontrafakt chystá největší show v pražské O2 areně

Slovenská hiphopová skupina Kontrafakt připravuje do pražské O2 areny vůbec největší hudební show. Odehraje se 23. září 2023. Trio Ego, Rytmus a Anys na dnešním setkání s novináři slíbilo neopakovatelný hudební a vizuální zážitek. Rozpočet akce se pohybuje v osmiciferných číslech.

Foto: Ondřej Deml, ČTK

Skupina Kontrafakt chystá obrovskou halovou show.

Článek

Scéna zasáhne do poloviny haly a až ke stropu, LED stěna bude mít velikost osmipatrového paneláku. Nachystáno je i množství pyrotechniky. Monumentální scénu připravuje jeden z dvaceti nejuznávanějších světových designérů Martin Hruška.

„Je mi ctí spolupracovat na tak velkorysém projektu a s tak skvělými muzikanty. Skláním se před odvahou producentů z Mafia Records Tomášem a Davidem Snášelovými i Rytmusem, Egem a Anysem, kteří se rozhodli investovat obrovskou částku na postavení show, jež svým rozsahem nemá v Česku ani na Slovensku obdoby. Z mého pohledu je to zatím největší a nejdražší show, kterou jsem pro Českou republiku navrhoval. Jsem přesvědčený, že lidi, kteří nebudou na této show, budou později velmi litovat,“ popisuje Hruška.

Kontrafakt je hiphopové uskupení, které vzniklo v roce 2001 na Slovensku. Jeho členy jsou Rytmus (Patrik Vrbovský), Ego (Michal Straka) a DJ Anys (Ondrej Beňačka). Má za sebou stovky odehraných koncertů v celém světě a celkem pět řadových alb.

Reklama

Související články

Jamiroquai vystoupí na Metronome Prague

Pořadatelé festivalu Metronome Prague 2023 oznámili, že jednou z hvězd programu bude britská skupina Jamiroquai. Celá akce se odehraje 22. až 25. června,...

Výběr článků

Načítám