Hlavní obsah

Ryan Gosling nejspíš zazpívá na Oscarech písničku z filmu Barbie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dlouho nebylo jasné, jestli Ryan Gosling někdy zazpívá píseň I’m Just Ken z filmu Barbie živě. Nyní se americkému magazínu Variety podařilo zjistit, že s ní kanadský herec nejspíš vystoupí rovnou na předávání Oscarů, které se uskuteční 10. března v Dolby Theatre v Los Angeles.

Foto: Warner

Ryan Gosling ve filmu Barbie

Článek

Skladba má nominaci v kategorii Nejlepší původní filmová píseň. Napsali ji Mark Ronson a Andrew Wyatt a redaktoři Variety soudí, že Gosling se již na své vystoupení připravuje.

Předtím se herec prezentaci písně na veřejnosti nebránil, leč obával se, že ve společnosti profesionálních zpěváků neobstojí. „Ještě mě o to nepožádali. Možná je to pro mě příliš velké riziko. Nevím, jestli by to fungovalo. Ale jsem tomu nápadu otevřený,“ řekl před časem.

Nabídka už ale nejspíš přišla, ačkoli Akademie filmových umění a věd zatím tuto informaci nepotvrdila.

Spoluautor písničky Mark Ronson při letošním předávání cen Grammy serveru Variety přiznal, že sní o tom, že ji Gosling zazpívá naživo. Dodal, že si nedovede představit, že by ji zpíval někdo jiný. Navíc podle tradice Oscarů se při prezentaci nominované písně objeví na pódiu její původní interpret. „Myslím, že když to nezazpívá Ryan, nebude to zpívat nikdo jiný,“ řekl Ronson.

Velká část hudebních odborníků se domnívá, že největší šanci získat Oscara má právě I’m Just Ken. Kromě ní jsou ještě nominovány skladby The Fire Inside, It Never Went Away, Wahzhazhe (A Song For My People) a What Was I Made For?, přičemž posledně jmenovaná je rovněž z filmu Barbie.

RECENZE: I Barbie může mít existenciální krizi. Ale co my s tím?

Kultura

Nejnavštěvovanější letošní film v Česku? Barbie!

Film

Reklama

Výběr článků

Načítám