Hlavní obsah

Hollywood Vampiers nevystoupili v Maďarsku a na Slovensku. Byla za tím i indispozice Johnnyho Deppa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čeští fanoušci měli štěstí. V neděli 16. července zahrála americká rocková skupina Hollywood Vampires v brněnské sportovní hale. Další koncerty nicméně zrušila. Neuskutečnily se ty v Maďarsku a na Slovensku, přičemž to vypadá, že ten první kvůli indispozici jejího kytaristy Johnnyho Deppa, též hollywoodského herce.

Foto: Petr Horník, Právo

Johnny Depp při svém vystoupení s Hollywood Vampires v Brně.

Článek

Slovenský koncert v Banské Bystrici se nekonal kvůli špatnému stavu konstrukce pódia. Kapela z obavy o bezpečnost fanoušků i svou vlastní vystoupení na poslední chvíli vzdala.

O maďarské show přinesl informace server Daily News Hungary. Podle něho byly nepředvídanými okolnostmi, které vedly ke zrušení setu, indispozice Johnnyho Deppa. Herec měl dokonce ve svém hotelovém pokoji omdlít a na místo byl přivolán lékař.

„Víme, že Depp byl tak indisponovaný, že nemohl opustit hotel. Slyšeli jsme také, že zavolali doktora, aby zjistili, jestli s ním opravdu není něco v nepořádku, nebo to jen přehání jako rocková hvězda,“ informoval portál zaměstnanec hotelu.

V polském městě Slupsk už skupina 22. července vystoupila. Podle serveru elle.pl ale nebyl Depp na pódiu v nejlepší kondici. Neartikuloval příliš srozumitelně a kameramani ho během první části koncertu zřejmě záměrně nesnímali na velkoplošné obrazovky. Ve druhé části vystoupení už byl prý jeho stav lepší.

RECENZE: Skupina Hollywood Vampires přibrala Johnnyho Deppa na rockovou tancovačku

Kultura

Podívejte se, jak vypadá festivalová znělka s Johnnym Deppem

Vary v pohybu

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám