Hlavní obsah

GALERIE: Jak to vypadalo před osmým kolem StarDance

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osmý večer taneční soutěže StarDance …když hvězdy tančí přinesl nejedno překvapení. Vypadl pár, který tvořil Josef Maršálek a Adriana Mašková, soutěžící tančili hned dva tance a v porotě chyběla nemocná Tatiana Drexler. To vše jste mohli vidět v sobotním přímém přenosu. My vám ale ukážeme, jak to vypadalo před ním.

Foto: Mikuláš Křepelka/ČT

Josef Maršálek a Adriana Mašková

Článek

V zákulisí panovala pohoda a klid. Josef Maršálek přinesl něco k zakousnutí a na své bývalé taneční kolegy se přišel podívat David Prachař.

StarDance opustili Josef Maršálek a Adriana Mašková

Kultura

Na snímcích ze zákulisí je vidět soudržnost soutěžících i cvrkot. Maskéři, vizážistky, kostymérky a kostyméři měli plné ruce práce. Ostatně, podívejte se v naší fotogalerii.

Devátý, semifinálový večer, se uskuteční v sobotu 9. prosince. Zatančí v něm čtyři páry, každý opět dva tance. A už budou bojovat o postup do finále.

Účastníci a StarDance 2023

Dvanáctou sérii tanečního pořadu České televize StarDance …když hvězdy tančí, která proběhla v období od 14. října do 16. prosince 2023, vyhrál taneční pár ve složení Darija Pavlovičová a Dominik Vodička. Kdo byli účastníci série?

StarDance vyhráli Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

Kultura

Rekordní charitativní kolo StarDance. Nakonec se vybralo přes 25 milionů

Kultura

Tanečník Jakub Mazůch: StarDance je záhul, ale užívám si to

Kultura

Reklama

Výběr článků

Načítám