Hlavní obsah

Ukázka filmu Dungeons & Dragons: Čest zlodějů slibuje fantastické světy, monstra, kouzla a humor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výlety za dobrodružstvími, příšery z minulosti, napětí, vtip a pohlednou partičku herců a hereček, to vše slibují divákům tvůrci nového filmu Dungeons & Dragons: Čest zlodějů. Vznikl na základě úspěšné deskové hry Dračí doupě. Nalákat je do kin má i ukázka, kterou tvůrci zveřejnili.

Dungeons and Dragons trailerVideo: CinemArt

 
Článek

„Ve scénáři mě nejvíc zaujalo to, že ač se považují za hrdiny, jsou to ve skutečnosti strašní loseři. Každý člen téhle partičky má nějaký problém. A o jejich veliteli, bardovi, to platí obzvlášť,“ říká Hugh Grant, představitel hlavního záporáka (Forge Fletcher).

A na co se mohou diváci do kin těšit? Na příběh potulného zpěváka Edgina (Chris Pine). Živí se tím, že se svou partou zlodějíčků pomáhá měnit majitele vzácných artefaktů: jednomu ho ukradnou a druhému prodají. Jenže ani on nemůže mít věčně kliku. Když se mu podaří šlohnout to, co se nikdy nemělo dostat do nesprávných rukou, a on to navíc do těch rukou dobrovolně vloží, spustí dominový efekt, který může otřást celým světem…

Foto: CinemArt

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů

Film vychází z legendární hry Dračí doupě, je jasné, že v jeho partě nesmí chybět drsná válečnice (Michelle Rodriguezová), ušlechtilý rytíř (Regé-Jean Page), mág (Justice Smith) nebo druidka (Sophia Lillisová).

V českých kinech bude mít snímek premiéru 30. března.

Dungeons & Dragons. Chris Pine a Hugh Grant si na výpravě poslechnou Zeppelíny

Film

Nejdřív stolní hra, teď film. Do kin míří dobrodružná fantasy Dungeons & Dragons: Čest zlodějů

Film

Reklama

Výběr článků

Načítám