Hlavní obsah

Dungeons & Dragons. Chris Pine a Hugh Grant si na výpravě poslechnou Zeppelíny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fantasy Dungeons & Dragons: Čest zlodějů má vstoupit do českých kin 2. 3. 2023. Nyní nabízí první trailer, kde souboje fantasy příšer doprovázejí riffy skupiny Led Zeppelin.

Trailer k filmu Dungeons & Dragons Čest zlodějů

 
Článek

Partička dobrodruhů se ve filmu vydává na výpravu, aby získala prastarý artefakt, a samozřejmě dojde na bitky, meče a kouzla.

Příběh byl inspirován stolní hrou Dungeons & Dragons (v Česku je známá spíše domácí verze Dračí doupě). Hra se poprvé objevila v roce 1974, kdy ji vydala firma Tactical Studies Rules, Inc. (TSR). Hráči zastupují ve hře jednu fantasy postavu s danými vlastnostmi a příběhem je vede tzv. Dungeon Master, který určuje prostředí a tvory, se kterými se setkávají. Rozhoduje ale také hrací kostka s čísly.

Nové Případy 1. oddělení, genderový Hřebejk i čtyři komedie od Vejdělka

Film

Nový snímek režírovali Jonathan Goldstein a John Francis Daley, kteří obsadili slavné herce, jako jsou Chris Pine, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Chloe Coleman, Daisy Head a Hugh Grant.

Jiný pokus o zfilmování Dungeons & Dragons, podstatně lacinější, se odehrál už v roce 2000 a skončil jako strašlivý propadák. Objevilo se v něm několik českých herců (Jiří Macháček, Martin Kraus, Jiří Kraus).

První ukázka. Lov na Harveyho Weinsteina

Film

Reklama

Výběr článků

Načítám